Xiaomi Mi Note – o alternativa la iPhone 6 Plus | ItReduceri.Com

Xiaomi Mi Note poze

Poate nu ati auzit pana acum despre Xiaomi, o companie chinezeasca ce se bucura pe zi ce trece de o popularitate tot mai ridicata, chiar si la noi in Europa, castigand teren cand vine vorba de telefoane mobile.

Noul lor smartphone scos pe piata se numeste Xiaomi Mi Note si concureaza cu renumitul iPhone 6 Plus. Mi Note este un telefon atractiv, cu dotari tehnice de top si pe deasupra este un dispozitiv ieftin.

Cu o grosime de doar 6.95mm, agest telefon are un display de 5.7″ (1080p) invelit intr-o sticla de calitate superioara atent curbata pe margini (atunci cand Xiaomi se refera la sticla Gorilla Glass ce protejeaza ecranul, ei o numesc “2.5D”). Sub aceasta carcasa rezistenta gasim procesorul Snapdragon 801, cei 3GB RAM, bateria si o camera de 13MP.

Pretul mic este lucrul cel mai captivant la acest telefon. Smartphone-ul basic Mi Note va costa aproximativ 370$. Bineinteles, va exista si o versiune PRO, cu un procesor Snapdragon 810, un display 1440p si 4GB RAM, la pretul de 570$. Nu e tocmai ieftina a doua varianta, dar in comparatie cu ultimele telefoane scoase de Apple si Samsung, este un pret numai bun.

La noi in tara va fi disponibil incepand cu sfarsitul lui ianuarie 2015.

Leave a Reply

Cele mai populare

0 19578

Noua serie de laptopuri Lenovo, Z50 ofera dispozitive premium cu tehnologii de ultima ora la preturi accesibile, iar modelul Lenovo IdeaPad Z50-70 nu este...