Va primi LG G4 un display cu rezolutie 3k? | ItReduceri.Com

LG G4 imagini

Se zvoneste ca urmatorul model al celor de la LG, ce se va numi G4, va primi un display 3K. Acum, eu inteleg ca fiecare producator incearca sa faca telefoane cu o rezolutie a ecranului cat mai buna pentru a atrage cat mai multi consumatori, dar totusi, pe mine o astfel dotare nu ma impresioneaza. Plus ca o astfel de rezolutie forteaza foarte mult procesorul grafic iar bateria va avea destul de mult de suferit, ceea ce inseamna ca va trebui sa il puneti tot mai des la incarcat.

LG se straduie tot mai mult sa impresioneze utilizatorii si sa atraga tot mai multi clienti, astfel ca a lansat modelul LG G3, un telefon cu display cu rezolutie 2K (2560 x 1440px) si o densitate a pixelilor de 538ppi. Era suficient pentru un telefon astfel de dotare deoarece ochiul uman nu este capabil sa distinga pixelii la o densitate asa de mare.  Dar nu, ei vor tot mai mult, iar acum vor lansa un smartphone cu display 3K, adica o rezolutie 2880 x 1620 px . Inca nu se cunoaste cu exactitate diagonala display-ului (probabil undeva pe la 5.5″) dar chiar si asa, rezolutia este destul de mare.

Pentru cei ce inca nu stiu care vor fi specificatiile lui LG G4, vi le spun acum. Dispune de un procesor Snapdragon 810 ce va rula fluent fiecare aplicatie sau joc, fiind ajutat si de memoria RAM de 4GB. O camera principala de 16MP pentru fotografii de cea mai inalta calitate, indiferent de conditiile de luminozitate.

Data lansarii LG G4? Probabil undeva prin mai 2015

Leave a Reply

Cele mai populare

0 19505

Noua serie de laptopuri Lenovo, Z50 ofera dispozitive premium cu tehnologii de ultima ora la preturi accesibile, iar modelul Lenovo IdeaPad Z50-70 nu este...