UTOK 351D – telefon ieftin dual-sim | ItReduceri.Com

telefon ieftin UTOK 351D

Astazi va prezint telefonul UTOK 351D, un smartphone dual-sim ieftin ce face parte din categoria de mijloc a telefoanelor, adica nici cel mai performant, dar nici cel mai praf. Este o optiune ideala pentru cei ce doresc un telefon de calitate la un pret mic.

Telefonul are o camera de 5MP ce face fotografii la o rezolutie de 2560 x 1920 px cu care puteti face poze dintre cele mai colorate. Optiunile camerei foto sunt HDR, Panorama si Detectia Zambetului. Utilizatorii acestui telefon vor observa inca din primele clipe rapiditatea procesorului Dual Core MediaTek ce ruleaza la o frecventa de 1 GHz. Acesta este ajutat de cei 512 MB ai memoriei RAM, suficienti pentru sarcini obisnuite, de exemplu cititul email-urilor, editarea documentelor sau divertisment cu ajutorul ultimelor jocuri din Play Store. Telefonul dispune de o capacitate de stocare de 4 GB, un display cu o diagonala de 3.5″, cu o rezolutie de 320 x 480 px.

telefon ieftin dual-sim UTOK 351D

Mai mult, daca optati pentru acest telefon, veti avea la dispozitie aplicatia Zonga + o luna de acces gratuit, astfel veti fi capabili sa creati playlist-uri cu melodiile preferate.

>> Verifica disponibilitate si pret actualizat UTOK 351D <<

UTOK 351D este un smartphone entry level, dar cu dotari bunicele. Tot ce ai nevoie de la un telefon, gasesti la acest model. In plus fata de dotarile hardware, va sunt puse la dispozitie o multime de aplicatii preinstalate pentru a va relaxa in mod continuu.

Mai trebuie sa mentionez si optiunile de conectivitate si porturile disponibile. Astfel ca la internet va puteti conecta prin 3G si WiFi 802.11b/g/n, iar transferul se va face prin Bluetooth sau USB. Ca sistem de operare telefonul ruleaza Android 4.2.2 Jelly Bean.

Daca doriti sa il cumparati, veti beneficia de o garantie extinsa de pana la 5 ani, vizionarea filmelor si serialelor favorite in mod GRATUIT pentru o perioada de o luna de zile sau va puteti delecta cu una dintre cele 100 de carti oferite gratis.

Telefonul UTOK 351D costa 199 ron.

Leave a Reply

Cele mai populare

0 19578

Noua serie de laptopuri Lenovo, Z50 ofera dispozitive premium cu tehnologii de ultima ora la preturi accesibile, iar modelul Lenovo IdeaPad Z50-70 nu este...