Un nou clip video cu Galaxy S6 a aparut pe net | ItReduceri.Com

Galaxy S6

Daca acum cateva zile cei de la Samsung au lansat primul clip video cu flagship-ul Samsung Galaxy S6in care ni s-au oferit primele detalii despre camera foto / video a dispozitivului, acum ei vin cu un nou clip.

Clipul de 21 de secunde este destul de vag, nu prezinta in mod special vreo caracteristica a telefonului, dar din imagini ne putem da seama ca promite o performanta mult mai rapida si o baterie cu o autonomie ridicata in comparatie cu modelul precedent.

In primul clip, la final am vazut o iconita ce avea forma unei camere foto, acum, observ ca s-a schimbat si apare un fulger. Deduc ca ar face referire la o viteza de procesare ultra rapida asemenea vitezei cu care un fulger loveste pamantul.

Posibil sa faca referire la viteza procesorului, extrem de eficient din punctul de vedere al consumului de energie, modelul Exynos 7 Octa, produs chiar de Samsung. Ar putea face referire chiar si la tehnologia de incarcare wireless a bateriei, baterie cu o capacitate de 2.600 mAh.

Noul flagship va fi prezentat in mod oficial la inceputul lunii Martie in cadrul conferinte MWC din Barcelona, adica peste aproximativ doua saptamani. Ma astept ca in acest timp Samsung sa mai lanseze cateva filmulete despre Galaxy S6 pentru a ne face asteptarea mai dulce.

Iata care e clipul video cu Samsung Galaxy S6 despre care am vorbit:

Leave a Reply

Cele mai populare

0 19578

Noua serie de laptopuri Lenovo, Z50 ofera dispozitive premium cu tehnologii de ultima ora la preturi accesibile, iar modelul Lenovo IdeaPad Z50-70 nu este...