Toshiba Satellite L50-B-1DH – laptop cu i3 si 4GB RAM | ItReduceri.Com

Toshiba Satellite L50-B-1DH pareri

Toshiba este una dintre cele mai mari companii Japoneze producatoare de notebook-uri. Laptopul despre care va voi vorbi azi este modelul Toshiba Satellite L50-B-1DH, un dispozitiv pe care am avut ocazia sa butonez putin zilele astea, iar ceea ce m-a impresionat a fost procesorul Intel Core i3 si display-ul de 15.6 inch. Este un laptop potrivit pentru fiecare dintre voi, descurcandu-se fara intreruperi in activitati stresante de multitasking, fiind capabil sa sustina intreaga activitatea zilnica, indiferent ca e vorba de divertisment sau de productivitate.

Specificatii cheie:

  • Procesor: Intel Core i3 – 4005U
  • Procesor grafic : Intel HD Graphics 4400
  • Memorie RAM de 4GB
  • Display: 15.6 inch, 16:9, 1366 x 768 px
  • Greutate : 2.2kg

Ce il recomanda :

  • Capacitate de stocare decenta
  • Performanta excelenta
  • Tastatura completa comfortabila
  • Sunet de calitate

laptop Toshiba Satellite L50-B-1DH

Detalii laptop Toshiba Satellite L50-B-1DH

Performanta este asigurata de un procesor marca Intel, de tipul Core i3, modelul 4005U pentru a sustine activitati de office si multimedia, precum si o gama larga de aplicatii. Acesta este capabil sa atinga frecventa de 1.7 Ghz. Chiar daca nu are optiune pentru Turbo Boost, procesorul este potrivit pentru o normala cum ar fi editare/scriere documente, navigare pe web, vizualizare filme in format HD si jucat jocuri cu grafica medie. Iata rezultatul catorva teste facute:

Geekbench – 3.270 p
3D Mark 06 (CPU) – 2.211 p
Passmark – 2.469 p

Display-ul de 15.6 inch este generos si ofera o experienta de vizualizare comfortabila, iar rezolutia maxima la care sunt redate clipurile si imaginile este de 1366 x 768 px, iar acest lucru inseamna ca intreg continutul este clar si cat mai aproape de realitate.

Inca un lucru care imi place la acest laptop i3 Toshiba Satellite L50-B-1DH este faptul ca vine cu un hard disk de 500 GB, un spatiu suficient pentru a stoca tot ceea ce doriti, fara a va afce griji ca aveti nevoie de un HDD extern.

In privinta conectivitatii, laptopul are un port pentru conectare la retea, dar dispune si de conexiune Wifi, precum si de tehnologia de transfer rapid al fisierelor prin Bluetooth v4.0. Vine cu 2 porturi de tip USB 3.0, unul USB 2.0, HDMI, iesire audio, microfon, dar si cititor de carduri.

Poate ca la o prima vedere a listei de specificatii pare ca laptopul se situeaza mut mai prejos in comparatie cu alte modele din aceasi serie, dar ceea ce il recomanda este faptul ca este dedicat acelor utilizatori care nu doresc sa cheltui multi bani doar pentru a avea cateva dotari de care oricum nu se pot bucura la maxim. Este dedicat celor ce vor un laptop pentru o utilizare zilnica atat pentru office cat di pentru acasa.

Vezi pret + disponibilitate : pret Toshiba Satellite L50-B-1DH

Leave a Reply

Cele mai populare

0 20359

Noua serie de laptopuri Lenovo, Z50 ofera dispozitive premium cu tehnologii de ultima ora la preturi accesibile, iar modelul Lenovo IdeaPad Z50-70 nu este...