SHARP LC-43SFE7452E – Televizor 3D cu diagonala de 109 cm | ItReduceri.Com

SMART LED 3D Sharp 01

Ne amintim cu totii de filmele de comedie americane cu tematici familiale, precum familia Bundy, filme in care nu lipseau celebrele scene cu familia completa adunata zilnic pe canapeaua din sufragerie, in fata televizorului. Atat pentru americani cat si pentru noi, televizorul din sufragerie reprezinta un bun instrument de informare, de relaxare si petrecere a timpului liber sau chiar de animare a atmosferei atunci cand avem musafiri.

In ultimii ani tehnologia in domeniul televizoarelor a evoluat extrem de mult, astfel ca in prezent gasim o gama atat de diversificata de televizoare inteligente, incat in lipsa unor informatii suficiente, ne este destul de greu sa facem cea mai buna alegere. Noile televizoare sunt tot mai subtiri, mai usoare, dar cu o diagonala tot mai mare. Televizoarele smart suporta conexiuni la internet, pot fi folosite pe post de monitoare, au sloturi USB si pot rula diverse aplicatii sau filme de pe unitati de stocare externe.

Despre televizorul inteligent Sharp LC-43SFE7452E, televizor SMART LED 3D despre care vom vorbi in randurile de mai jos, putem spune ca este poate cel mai recent model de televizor inteligent adus de firma japoneza Sharp in tara noastra. Inainte sa avansam cu acest review, este bine sa intelegem in linii mari ce presupune un televizor SMART.

Vezi Pret Actualizat

SMART LED 3D Sharp 02
Un Smart TV este practic un televizor de tip LED cu funcţie de conectare la internet printr-un modul WI-FI. Un astfel de televizor smart permite navigarea pe internet prin utilizarea unui browser, ca si in cazul unui laptop, si accesarea site-urilor preferate. Specific acestor tip de televizoare si implicit televizorului Sharp LC-43SFE7452E este si posibilitatea de accesare a serviciilor de tip video-on-demand, precum abonamentele HBO GO sau Voyo.

Ce ne place la Televizorul Sharp LC-43SFE7452E

Ecranul este mare, generos, cu o diagonala de 109 cm ce accepta rezolutii Full HD de 1920 x 1080 pixeli si o luminozitate de 300 cd/m². De asemenea imaginile redate pot fi convertite din 2D intr-un format 3D. Va veti putea bucura de unghiuri largi de vizualizare, avantajoase in cazul unei familii numeroase sau atunci cand membrii mai tineri ai familiei isi invita colegii pentru o sesiune de gaming. Experienta va fi la fel de exceptionala si in cazul vizionarii filmelor HD, culorile sunt vii, imaginile clare, sunetul profund. Mai mult, pretentiosii pot jongla intre modurile prestabilite ale imaginii disponibile in meniul televizorului: film, natural, gaming si sport.

Sonorizarea impresioneaza in primul rand prin calitate, si spunem asta pentru ca puterea nominala de 16W nu este una care sa ne dea pe spate. Apreciem in schimb prezenta sistemului audio Nicam/A2 Stereo format din cele doua difuzoare incastrate in carcasa, sistem ce dispune de tehnologiile Dolby Digital Plus, DTS 2.0 si DTS TruSurround.

Chiar daca aproape orice locuinta este utilata mai nou cu un router wireless, iar cablurile LAN par sa tina treptat de domeniul trecutului, este bine totusi sa mentionam ca acest televizor smart 3D are disponibila si o conexiune la internet de tip LAN.

Pe langa tuner-ul digital si slot CI+, smart TV-ul Sharp LC-43SFE7452E vine si cu un player multimedia propriu, player ce permite vizionarea continutului extern, fie ca il aveti pe o unitate externa de tip HDD sau pe o memorie stick, odata ce acestea din urma a fost “infipte” in porturile USB.

Numarul mare de porturi disponibile pe spatele TV-ului (2 x USB 2.0, 3 x HDMI, o iesire audio digitala, o intrare PC D-sub 15 pini si un port jack), il transforma intr-o veritabila uzina multimedia mobila. Puteti avea in vedere conectarea la acesta a oricarui dispozitiv prezinta un minim de compatibilitate, de la un banal DVD player, pana la camere foto, play station sau chiar telefonul personal.

Cui recomandam acest TV Smart Led 3D

Publicul tinta vizat de acest televizor este unul extrem de diversificat, este potrivit atat fanilor Simonei Halep, amatorilor de jocuri video, microbistilor veritabili, cat si consumatorilor de filme seriale precum gen Jurnalele Vampirilor sau de stiri zilnice. Abandonand spiritul de gluma, un astfel de televizor Smart poate aduce in locuinta dumneavoastra un refresh, o inviorare a atmosferei, prin sunet, dimensiune, dar si claritatea imaginii.

Specificatii complete si pretul produsului le gasiti pe link -> SMART LED 3D Sharp LC-43SFE7452E

Leave a Reply

Cele mai populare

0 20962

Noua serie de laptopuri Lenovo, Z50 ofera dispozitive premium cu tehnologii de ultima ora la preturi accesibile, iar modelul Lenovo IdeaPad Z50-70 nu este...