Televizoare Samsung la reducere in aprilie 2015 | ItReduceri.Com

televizoare samsung la reducere

Aveai in plan achizitia unui nou televizor? Perfect, eMAG vine cu o promotie pe care nu o poti refuza, astfel ca in luna aprilie toate televizoarele marca Samsung beneficiaza de reduceri de pret imbatabile. Oferta include modele de TV LED de diferite diagonale si tipuri, rezolutii Full HD sau Ultra HD cu Wi-fi Integrat plus multe alte tehnologii de generatie moderna. Tot ce vrei sa stii despre modelele de televizoare 4K vs UHD gasesti dand click pe link.

Preturile pot scadea la unele modele de televizoare Samsung chiar si pana la 40%, asta bineinteles ca in limita stocului disponibil. Nu mai sta pe ganduri si ia-ti TV-ul la care visai de mult!

Pentru a vedea oferta completa intra aici – Televizoare Samsung la pret redus, iar in randurile ce urmeaza am sa iti prezint cateva modele ce mi-au atras atentia.

1. Televizor Smart LED Samsung 32H5303

Acest model cu diagonala ecranului de 80 cm suporta rezolutii Full HD si beneficiaza acum de o reducere de pret de 400 ron. Este un Smart TV pe care il puteti achizitiona la un pret convenabil si este recomandat persoanelor ce vor un televizor elegant cu functii moderne.

2. Televizor Smart 3D LED Samsung 40H6240

Acest TV marca Samsung are o diagonala a ecranului de 101 cm si la fel ca cel de mai sus si aceasta suporta rezolutii Full HD, un aspect extrem de important dupa care ne ghidam astazi atunci cand avem in plan achizitia unui astfel de dispozitiv. Este recomandat celor ce vor un TV de calitate superioara care dispune de o reducere de 700 ron.

3. Televizor Smart LED Samsung 48H5203

Un alt dispozitiv care mi se pare intreresant din aceasta oferta si care il puteti achizitiona la un pret cu 600 ron mai mic, este acest model smart cu diagonala de 121 cm si capacitate de a reda filme in format Full HD. Este potrivit celor ce au nevoie de un TV modern cu functii smart superioare.

 

Leave a Reply

Cele mai populare

0 20360

Noua serie de laptopuri Lenovo, Z50 ofera dispozitive premium cu tehnologii de ultima ora la preturi accesibile, iar modelul Lenovo IdeaPad Z50-70 nu este...