Televizoare LG la Reducere in Mai 2015 | ItReduceri.Com

televizoare LG la reducere

Daca aprilie a fost luna cu reduceri la televizoare Samsung, in mai a venit randul LG-ului sa ne puna la dispozitie TV-uri la preturi promotionale cu reduceri de pana la 40 %. Mai bine de 30 de modele de televizoare LG, cu tehnologie LED, smart sau 3D beneficiaza de o astfel de promotie. Astfel ca daca aveai in plan sa iti schimbi televizorul si iti doresti unul de firma si de calitate superioara la un pret avantajos, luna aceasta este momentul cel mai bun pentru a face asta. Afla care este diferenta dintre 4K su UHD.

Preturile televizoarelor LG se incadreaza intre 699 ron si 22.999 ron. Tot ce trebuie sa faci este sa arunci o privire peste toata promotia si sa vezi ce model este cel mai bun pentru tine.

Iata 3 modele de televizoare LED ieftine care mi-au atras atentia, atat din punctul de vedere al pretului mic cat si tehnologia moderna pe care au incorporata.

1. Televizor LED LG modelul 32LB550B cu diagonala de 81 cm si rezolutie HD.

Este un model de televizor care s-a bucurat de vanzari record incepand cu data la care a fost introdus pentru prima data pe piata. Ofera o claritate a imaginii exceptionala si un sunet impecabil. Instalarea se face foarte usor si simplu, manualul de utilizare inclus in pachet explica in detaliu toti pasii ce trebuie urmati pentru a fi montat.

2. Televizor Smart LED LG modelul 47LB630V, cu o diagonala de 119 cm si rezolutie Full HD.

Este un TV bun cu display IPS si care in momentul de fata este pe locul unul din punctul de vedere al performantei. Unghiurile de vizualizare sunt exceptionale, calitatea si claritatea imaginii nu se modifica indiferent din ce parte a televizorului te afli.

3. Televizor LED LG 42LB5500 cu diagonala de 106 cm si rezolutie Full HD.

Acest televizor LG este perfect pentru cei care isi doresc un tv cu display mare. Este un model de calitate superioara, ce ofera o claritate a imaginii si a sunetului excelente. De asemenea are un meniu foarte usor de folosit si cu optiuni exact atat de cat e nevoie, la fel si playerul media.

 

Leave a Reply

Cele mai populare

0 20360

Noua serie de laptopuri Lenovo, Z50 ofera dispozitive premium cu tehnologii de ultima ora la preturi accesibile, iar modelul Lenovo IdeaPad Z50-70 nu este...