Televizoare la Reducere de Black Friday 2018 | ItReduceri.Com

televizoare la reducere de Black Friday

Cu totii stim ca Black Friday este perioada propice pentru achizitia unui televizor nou la un super pret. Aici am sa iti prezint 3 televizoare la reducere de Black Friday si care sunt motivele pentru care se merita sa le cumperi. Oferta de laptopuri si telefoane o poti gasi aici.

1. Televizor Smart LED LG 43UF6407

Televizor Smart LED LG 43UF6407

 

Vezi Pret + Detalii

 

Cu o diagonala a ecranului de 109 cm si o rezolutie 4K Ultra HD, acest model de tv asigura o claritate de nedescris a imaginilor cu detalii cat mai bine conturate pentru o experienta vizuala hipnotizanta. Cele doua difuzoare ale sale cu putere de 10W fiecare livreaza un sunet clar, fara distorsiuni, fie ca te uiti la un film, vezi un meci de fotbal sau urmaresti emisiunea preferata. Un tv la reducere de Black Friday perfect pentru toata familia


2. Televizor Smart 3D Panasonic TX-40CS630E

Televizor Smart 3D Panasonic TX-40CS630E

 

Vezi Pret + Detalii

 

Te bucuri de imagini mai clare si o suita de caracteristici inteligente extrem de usor de utilizat cu acest televizor de 100 cm cu rezolutie Full HD. Datorita noilor tehnologii folosite la crearea sa, ai posibilitatea de a accesa televizor folosindu-te de o tableta sau de telefonul mobil oriunde te afli. Tehnologia 3D ajuta la livrarea de imagini tridimensionale, asadar vei avea impresia ca te afli chiar in centrul actiunii. Bright Panel Plus se va sigura ca luminozitatea imaginilor este imbunatatita considerabil, astfel ca acestea vor fi mai clare si mai dinamice. Un tv la reducere de Black Friday perfect pentru living-ul tau.


3. Televizor LED Smart Samsung 40JU6000

Televizor LED Smart Samsung 40JU6000

 

Vezi Pret + Detalii

 

Rezolutia 4K Ultra HD ofera imagini mai clare ca oricand, astfel ca vei putea vizualiza perfect chiar si cele mai mici detalii pe ecranul de 101 cm. Culorile afisate sunt cat mai naturale si mai apropiate de realitate. Bara de meniu a acestui televizor la reducere de Black Friday este usor de utilizat si iti ofera un acces mai rapid, mai simplu si mai intuitiv la tot ce vrei sa urmaresti.

Leave a Reply

Cele mai populare

0 20962

Noua serie de laptopuri Lenovo, Z50 ofera dispozitive premium cu tehnologii de ultima ora la preturi accesibile, iar modelul Lenovo IdeaPad Z50-70 nu este...