Sony Xperia Z4 este o tableta gigant | ItReduceri.Com

Sony Xperia Z4

Sony va lansa in prima jumatate a anului 2015 o tableta gigant numita Sony Xperia Z4 ce va avea un ecran de 12.9″ pentru a concura impotriva celor de la Microsoft cu Surface Pro 3, dar si impotriva celor de la Apple ce vor lansa un nou iPad, numit iPad Pro.

Dispozitivul va avea o grosime de 8.6mm, un display cu o rezolutie 4K UHD de 3840 x 2400 pixeli, o camera de 8 MP si un procesor Qualcomm.

Tablete la Reducere incepand cu 179 ron –> AICI

Cei de la Sony vor ca tableta Xperia Z4 sa aiba performanetele si puterea unui laptop, iar pretul de lansare va fi undeva pe la 1000$, unul putin cam piperat dupa parerea mea, deoarece la banii acestia ai putea sa iti iei un laptop ultra performant care iti va fi mai de folos. Intradevar, o tableta este mai usor de transportat si de utilizat, dar parca tot mai bine te folosesti de un laptop.

Laptopuri la Reducere de la 899 ron –> AICI

Se pare ca anul 2015 va fi un an al tabletelor gigant. Apple ne pregateste un iPad de peste 12″, iar Lenovo a lansat deja in toamna aceasta o tableta de 13″ numita Lenovo Yoga 2 Pro si cred ca acestea 3 nu vor fi singurele de acest gen.

Tu ce parere ai? Ai inlocui laptopul cu o tableta de genul asta?

Leave a Reply

Cele mai populare

0 20962

Noua serie de laptopuri Lenovo, Z50 ofera dispozitive premium cu tehnologii de ultima ora la preturi accesibile, iar modelul Lenovo IdeaPad Z50-70 nu este...