Samsung Z1 – smartphone-ul cu Tizen a fost lansat. Cat costa? | ItReduceri.Com

Samsung Z1 poze

Samsung a lansat astazi primul smartphone cu sistem de operare Tizen. Variantele de culoare disponibile sunt negru, alb si rosu. Poate va intrebati care ar fi pretul unui smartphone Samsung? Pai va spun eu, telefonul costa nici mai mult nici mai putin de 92$. Desigur, momentan este disponibil doar in India, dar cu siguranta il vom gasi si in magazinele de la noi din tara.

Samsung Z1 este un telefon mobil entry-level, un smartphone de buget si cu acces gratuit la Club Samsung, pe langa perioada de 3 luni de gratuitate pentru muzica. Interfata sistemului de operare face din acest telefon unul ideal pentru utilizatori. Usor de folosit, cu acces instant la toate aplicatiile si performante imbunatatite sunt doar cateva dintre caracteristicile sale.

Telefonul Samsung Z1 dispune de un display PLS de 4″ (rezolutie 800 x 400px), un procesor dual-core si 768MB RAM. Are o camera principala de 3.1MP si una VGA pentru poze selfie. Capacitatea de stocare lasa insa de dorit, doar 4GB, dar poate fi extinsa pana la 64GB (cu un card microSD), ceea ce zic eu, este suficient. Bateria este si ea destul de performanta, promite pana la 8 ore de convorbiri.

In ceea ce priveste conectivitatea, optiunile sunt urmatoarele : 3G, GPS, WiFi, Bluetooth 4.1. Cantareste doat 112g si are o grosime de 9.7mm.

Desigur, cu orice sistem de operare nou, privirile utilizatorilor se indreapta in mod concret pe magazinul de aplicatii. Samsung sustine ca magazinul Tizen beneficiaza de o multime de aplicatii importante si utile si creste constant. Inca nu stim exact care este numarul lor, dar stim sigur ca WhatsApp se numara printre ele. Pai in acest caz Samsung Z1 va fi un telefon exceptional.

Samsung Z1 imagini

Leave a Reply

Cele mai populare

0 19578

Noua serie de laptopuri Lenovo, Z50 ofera dispozitive premium cu tehnologii de ultima ora la preturi accesibile, iar modelul Lenovo IdeaPad Z50-70 nu este...