Samsung Lanseaza Galaxy S6 edge Iron Man Editie Limitata | ItReduceri.Com

Galaxy S6 edge Iron Man Limited Edition

Cel de-al doilea film produs de Marvel – Age of Ultron in care ii vedem pe Razbunatorii indragiti cum se lupta cu fortele raului, este deja in cinematografe, iar compania a decis sa incheie un parteneriat mai special cu Samsung. Dupa ce aceasta a anuntat saptamana trecuta ca ar putea fi un Samsung Galaxy S6 Edge in varianta Iron-Man, gigantul Coreean l-a lansat in mod oficial astazi.

Editia Limitata de S6 Edge dispune de aceleasi specificatii ca si cea normala cu capacitate de 64GB. A primit look-ul Omului de Otel cu sticla de culoare rosie atat pentru partea din fata cat si cea din spate si o margine gold. telefonul va avea o tema custom preinstalata si va fi livrat intr-o cutie in editie limitata.

Younghee Lee, Vice-Presedinte al Global Marketing, IT & Mobile Division at Samsung Electronics relateaza “Suntem incantati ca putem oferi smartphone-urile noastre Galaxy S6 Edge intr-o varianta speciala pentru fanii Iron Man, iar acest lucru este posibil doar datorita colaborarii noastre cu Marvel. Editia Limitata intruchipeaza puterea acestui Razbunator indragit intr-un design cu margini curbate si optiuni excelente care ofera tuturor fanilor Marvel o experienta de amuzament fara egal.”

sursa : global.samsungtomorrow.com

Leave a Reply

Cele mai populare

0 20573

Noua serie de laptopuri Lenovo, Z50 ofera dispozitive premium cu tehnologii de ultima ora la preturi accesibile, iar modelul Lenovo IdeaPad Z50-70 nu este...