Samsung Galaxy Tab 3 Lite – tableta de 7″ la pret accesibil | ItReduceri.Com

Galaxy Tab 3 Lite Review

Galaxy Tab 3 Lite este o tableta ieftina Samsung, cu o diagonala de 7″ fiind foarte usoara si subtire, cu o margine mai compacta. Se poate utiliza cu o singura mana deoarece are dimensiuni reduse 193.4 x 116.4 x 9.7mm si o greutate foarte mica, doar 310g. Seamana destul de mult cu Galaxy Tab 3.

Tableta dispune de un procesor Dual Core ce ruleaza la o frecventa de 1,2 GHz plus o memorie RAM de 1GB, astfel ca fiecare utilizator se se poate bucura de o experienta de procesare ultra rapida atunci cand utilizeaza aplicatiile si jocurile favorite. Tableta este perfecta pentru navigare pe web, socializare, vizonat filme online etc.

Displayul este capacitiv, cu tehnologie LCD LED si are o diagonala de 7inch plus o rezolutie de 1024 x 600px. Astfel veti beneficia de o experienta de vizionare cat mai buna. Bara de meniu este situata pe marginea dispozitivului si nu pe ecran, un avantaj pe care utilizatorii il au la indemana pentru a se bucura cat mai mult de experienta vizuala oferita de ecranul generos al acestui dispozitiv Samsung.

Samsung Galaxy Tab 3 Lite

>> Verifica disponibilitate si pret actualizat Samsung Galaxy Tab 3 Lite << 

In partea din spate sus, gasim o camera foto de 2MP cu functii multiple printre care Smile Shot (in momentul in care este detectat un zambet, tableta face poze automat), Shoot & Share (orice fotografie facuta cu aceasta tableta o puteti distribui instant pe diferite retele de socializare pentru a le vedea si prietemii) si Panorama Shot.

Ca sistem de operare tableta utilizeaza Android 4.2 Jelly Bean, iar pe parte de conectivitate gasim Wireless, micro USB 2.0, GPS. Bateria are o capacitate de 3600 mAh ceea ce inseamna ca puteti reda continut audio pentru o perioada de mai bine de 200 de ore.

Samsung Galaxy Tab 3 Lite este o tableta ieftina pentru cei ce au un buget restrans, dar care isi doresc un dispozitiv performant, de calitate superioara pentru a-i ajuta sa ramana mereu conectati la informatie.

Samsung Galaxy Tab 3 Lite costa 429 ron

Leave a Reply

Cele mai populare

0 20360

Noua serie de laptopuri Lenovo, Z50 ofera dispozitive premium cu tehnologii de ultima ora la preturi accesibile, iar modelul Lenovo IdeaPad Z50-70 nu este...