Samsung Galaxy S9 va Beneficia de un Nou Design al Cititorului de Amprenta si Disponibil in Culoarea Liliacului | ItReduceri.Com

Galaxy S9 lilac purple

Ne asteptam ca Samsung sa prezinte viitorul flagship al companiei, Galaxy S9 la Mobile World Congress ce va avea loc pe data de 25 Februarie 2018. Ultimele zvonuri si imagini de la Evan Blass ne arata telefonul cu un design absolut magnific, o versiune mult mai aspectuoasa decat cea dinainte.

Din imaginile prezentate, se pare ca smartphone-ul Samsung Galaxy S9 va fi disponibil si in culoarea liliacului, precum si un nou design al cititorului de amprenta, care este acum amplasat sub senzorul camerei foto, unul din dezavantajele majore ale lui Galaxy S8.

Asa cum puteti observa si in imagini, S9 Plus va avea un modul cu camera duala si care pare a fi orientat pe verticala, asa cum am vazut la iPhone X. Samsung sustine ca smartphone-urile anului 2018 vor avea o multime de imbunatatiri pe parte de camera foto si video, insa va trebui sa mai avem putin rabdare pana la prezentarea oficiala pentru a vedea cu certitudine care sunt acestea.

Dupa spusele lui Blass, smartphone-ul Galaxy S9 va fi disponibil pentru achizitie in 4 culori: Midnight Black, Lilac Purple, Titanium Gray si Coral Blue, insa nu se stie cu siguranta daca toate cele 4 nuante vor fi prezente si pe rafturile magazinelor din Romania.

Leave a Reply

Cele mai populare

0 20962

Noua serie de laptopuri Lenovo, Z50 ofera dispozitive premium cu tehnologii de ultima ora la preturi accesibile, iar modelul Lenovo IdeaPad Z50-70 nu este...