Review Blackberry Q20 Classic | ItReduceri.Com

Blackberry Q20 review

Multi dintre utilizatorii de BlackBerry si nu numai, au asteptat de multa vreme sosirea telefonului BlackBerry Q20, cunoscut si ca BlackBerry Classic in oferta magazinului eMAG. Dupa parerea mea, acesta este cel mai bun smartphone pe care compania l-a lasat vreodata.

Cel mai interesant aspect al telefonului BB Classic este tastatura, fiind creata special pentru cei ce inca nu se pot dezlipi de clasica tastatura querty cu taste si o prefera pe aceasta in detrimentului celei touchscreen. Sistemul de operare BlackBerry 10 cu cea mai noua versiune, il face un telefon mult mai bun decat BlackBerry Q10. Este telefonul perfect pentru oamenii de afaceri.

Procesorul ce ruleaza la o frceventa de 1.5 GHz, Qualcomm Snapdragon, si cei 2GB ai memoriei RAM sunt numai buni atunci cand vorbim de performanta telefonului, oferind o rulare fluenta si fara lag.

telefon mobil Blackberry Q20 Classic 4G

>> Detalii Blackberry Q20 Classic 4G  <<

Pe langa asta, camera principala de 8MP cu rezolutie 3264 x 2448 px si cea secundara de 2MP sunt perfecte pentru a face fotografii de calitate si cele mai tari selfie-uri. Pentru ca pozele sa fie si mai minunate aveti la dispozie functii precum Geo-tagging, touch focus, detectarea fetei, HDR, Panaroma , autofocus, zoom digital 5x si pentru cea frontala zoom digital 3x, stabilizator video + LED flash. Toate aceste functii le intalnim la mai toate telefoanele cu specificatii de top, dar cand vorbim de BlackBerry Classic, acestea parca sunt si mai performante.

Display-ul este generos, are o diagonala de 3.5″ si o rezolutie 720 x 720px. Memoria interna, unde va puteti stoca fisierele favorite, are o capacitate de 16GB. Se poate extinde pana la 128GB cu un card microSD.

Telefonul mobil BlackBerry Classic este cu mult mai performant si mai rezistent decat BlackBerry Q10. Sistemul de operare este de asemene compatibil cu Android, iar asta inseamna ca orice aplicatie pe care o doriti o puteti instala si folosi fara probleme. Chiar daca este disponibil de putina vreme la noi in tara, telefonul a reusit sa capteze atentia tuturor persoanelor business, concurand cu Samsung si HTC.

Telefon mobil Blackberry Q20 Classic 4G, culoare negru costa 2.399 ron

Leave a Reply

Cele mai populare

0 19505

Noua serie de laptopuri Lenovo, Z50 ofera dispozitive premium cu tehnologii de ultima ora la preturi accesibile, iar modelul Lenovo IdeaPad Z50-70 nu este...