Primele imagini cu Samsung Galaxy J1 ies la iveala | ItReduceri.Com

Samsung Galaxy J1 imagini

Samsung va lansa cat de curand un smartphone cu dotari entry-level, un model nou ce va purta numele de Samsung Galaxy J1. Nu va fi cu nimic mai special fata de celelalte modele Galaxy in ceea ce priveste designul. Ceea ce mi se pare interesant la acest model de smartphone este faptul ca procesorul este construit pe o arhitectura de 64-bit, un quad-core Marvell PXA1908 ce ruleaza la o viteza de 1.2 GHz.

Noul dispozitiv are un display de 4.3″, rezolutie 480 x 800 px, iar ca sistem de operare va rula Android 4.4 KitKat. Telefonul va avea o camera principala de 5MP, una frontala de 2MP, 1GB RAM, 4GB capacitate de stocare cu posibilitate de extindere.

Se zvoneste ca acest prim smartphone din seria Galaxy J va avea si cateva caracteristici pe care le intalnim doar la telefoanele de top ale acestei marci, una dintre ele fiind modul Ultra Power Saving. Vom gasi acest model de telefon in variante dual-sim, single-sim, cu 4G si 3G.

Primele imagini cu Samsung Galaxy J1 :

Samsung Galaxy J1 primele imagini

Leave a Reply

Cele mai populare

0 19578

Noua serie de laptopuri Lenovo, Z50 ofera dispozitive premium cu tehnologii de ultima ora la preturi accesibile, iar modelul Lenovo IdeaPad Z50-70 nu este...