Noul Smartphone Razer va Avea Logo-ul Auriu | ItReduceri.Com

razer gold

2018 este anul cainelui dupa Calendarul Chinezesc, iar compania Razer sarbatoreste Festivalul Primaverii printr-o editie speciala a telefonului Razer. O data ce treci cu vederea peste pomposul ambalaj in nuante de rosu aprins, va trebui sa fii foarte atent la dispozitiv pentru a-ti da seama ce este cu adevarat nou, ce imbunatatiri au fost aduse design-ului.

Dupa spusele companiei, ar trebui sa fie un telefon Razer auriu, insa singura chestie care au schimbat-o este conturul logo-ului Razer, sarpele cu 3 capete de pe spatele dispozitivului. Desigur, vei mai primi si cateva stickere cu auriu, cat de cat exclusiviste, in pachet, insa nu avem si o confirmare certa cu privire la cele doua mandarine prezentate in imaginea oficiala 🙂

Telefoul Razer a fost lansat spre finalul anului trecut si a fost prezentat ca fiind smartphone-ul creat special de gameri pentru gameri. Aceasta editie aurie destul de limitata a smartphone-ului nu va aduce nimic nou pentru a imbunatati experienta utilizatorului, insa va spori factorul de exclusivitate – asta daca cei din jur se vor holba cu atentie la logo-ul de pe spate pentru a-si da seama de conturul auriu.

Pretul este undeva pe la 700 dolari si poate fi achizitionat din magazinele online Razer Sore Hong Kong si Razer Store US.

 

sursa: razerzone.com

Leave a Reply

Cele mai populare

0 20962

Noua serie de laptopuri Lenovo, Z50 ofera dispozitive premium cu tehnologii de ultima ora la preturi accesibile, iar modelul Lenovo IdeaPad Z50-70 nu este...