Nokia 2 Prezentat cu Display de 5 inch si Baterie de 4100 mAh | ItReduceri.Com

nokia 2

Asa cum era de asteptat, compania HMD a anuntat in mod oficial noul smartphone entry-level – Nokia 2. Dispozitivul vine cu un ecran cu diagonalla de 5 inch, display HD si un chipset SoC Snapdragon 212 de la Qualcomm.

Telefonul vine cu o camera principala de 8 Mp si una pentru selfie-uri de 5 Mp. O baterie generoasa de 4100 mAh ar trebui sa ii ofere o autonomie cat se poate de indelunganta, datorita procesorului si ecranului modeste. HMD sustine ca bateria tine cel putin 2 zile, daca planuiesti sa utilizezi dispozitivul aprox 5 ore pe zi.

Memoria RAM este de 1GB, iar cea interna este de 8GB cu posibilitate de extindere printr-un card microSD. Nokia 2 ruleaza Android Nougat inca de la inceput, cu un update deja confirmat pentru Oreo in urmatoarea perioada. Este disponibil in 3 nuante de culoare: cupru, negru si alb.

Nokia 2 vine si cu asistentul virtual de la Google si care se preconizeaza a fi primul telefon ieftin cu astfel de dotare. Modelul se va lansa in Noiembrie la pretul de aprox 99 dolari.

mai multe detalii pe site-ul oficial >> https://www.nokia.com/ro_ro/phones/nokia-2

Leave a Reply

Cele mai populare

0 20962

Noua serie de laptopuri Lenovo, Z50 ofera dispozitive premium cu tehnologii de ultima ora la preturi accesibile, iar modelul Lenovo IdeaPad Z50-70 nu este...