Nexus 9, sursa de inspiratie pentru o noua tableta HTC? | ItReduceri.Com

google nexus 9

Cele mai recente zvonuri din industria de profil ar confirma ca cei de la HTC pregatesc pentru viitorul nu tocmai indepartat, un nou model de tableta ce are la baza ultimul model Google Nexus 9, cu o usoara modificare pe partea de configuratie si de design.

Speculatiile privind strategia si intentiile celor de la HTC, de a veni pe piata cu noi modele de tablete au ajuns si in media cu putin timp inainte de lansarea oficiala a lui Nexus 9. Odata ce aceasta tableta conceputa pentru gigantul Google a fost lansata, atentia asupra altor modele de tablete taiwaneze a scazut considerabil. In prezent insa, lucrurile stau putin altfel, iar zvonul ca viitorul gadget va avea ca punct de plecare modelul Nexus 9, a atras din nou atentia consumatorilor si fanilor companiei.

Ce putem spune si presupune despre detaliile tehnice ale acesteia? Chiar daca nu cu mult, cert este ca acestea vor fi diferite, insa nu avem suficiente informatii sa facem o insiruire concreta. Dar daca este sa dam crezare site-urilor de referinta, tindem sa ne asteptam la specificatii superioare, avand in vedere ca HTC-ul aloca timp indelungat conceperii si testarii gadget-ului. In lipsa unor comunicate oficiale, ne multumim cu speculatii, avand totusi in vedere performanta lui Nexus 9, performanta high-level ce ne face sa credem ca va fi depasita cu greu anul acesta.

Tableta Nexus 9 prezinta un display cu o diagonala de 9 inch și este suficient de mică incat sa fie purtata si manipulata cu o singura mână, iar spatele este construit dintr-un material plastic cauciucat rezistent. Bateria are 6.700 de miliamperi, camera foto este de 8 megapixeli, iar cea frontală de 1,6 megapixeli. Procesorul este Nvidia Tegra K1, la 2,3 GHz, iar capacitatea de stocare va fi de 16 și 32 de GB. Device-ul vine la pachet cu un keyboard magnetic usor de montat si utilizat, chiar si in diferite unghiuri.

Leave a Reply

Cele mai populare

0 20360

Noua serie de laptopuri Lenovo, Z50 ofera dispozitive premium cu tehnologii de ultima ora la preturi accesibile, iar modelul Lenovo IdeaPad Z50-70 nu este...