LG a Inventat un TV Flexibil ce se Fixeaza pe Perete ca un Magnet de Frigider | ItReduceri.Com

LG tv flexibil

LG vrea sa faca instalarea TV-ului la fel de usoara ca lipirea unui magnet pe frigider.

La evenimentul de sapatamana aceasta, compania sud-coreeana de electronice a prezentat un incredibil televizor de 55 inch cu ecran flexibil si pe care il puteti monta pe perete cu ajutorul unor magneti.

Totusi, aceasta prezentare nu este doar un concept – nu exista o data exacta a momentului in care acest tip de televizor revolutionar va fi disponibil pe piata. Scopul acestei vesti era de fapt, prezentarea planurilor companiei LG de a se concentra mai mult pe producerea de ecrane OLED pentru produsele viitoare.

Ecranul TV-ului are o grosime mai mica de 1 mm, relateaza CNET, asta inseamna ca are aceasi grosime ca cea a unei agrafe de hartie. Dupa cum puteti observa si in imaginea de mai sus, o placa magnetica sustine ecranul flexibil al TV-ului. Seamana destul de bine cu o hartie.

Noul display al LG-ului este dovada unui alt dispozitiv concept care arata cum vor putea fi implementate ecrane flexibile in produsele de utilizare zilnica.

Atat LG cat si Samsung sunt pionierii tehnologiei ecranelor flexibile din ultimii ani, dar inca trebuie sa intelegem pe deplin de ce gadget-urile cu ecrane curbate chiar sunt atat de necesare.

Se preconizeaza ca Samsung va putea dezvolta un telefon complet flexibil pana in anul 2016, sau cel putin asa a relatat directorul companiei in timpul unui eveniment la New York, in Noiembrie anul trecut. Inca imi sunt neclare avantajele unui astfel de telefon. Atat Samsung cat si LG au lansat telefoane cu ecran curbat, dar parca nu au avut un succes asa de mare cu ele.

Vezi si : Teste de rezistenta pentru LG G Flex 2 sau Samsung Galaxy S6 review

Leave a Reply

Cele mai populare

0 20359

Noua serie de laptopuri Lenovo, Z50 ofera dispozitive premium cu tehnologii de ultima ora la preturi accesibile, iar modelul Lenovo IdeaPad Z50-70 nu este...