Lenovo se Asociaza cu Razer Pentru a Produce Pc-uri de Gaming | ItReduceri.Com

lenovo razer gaming

Compania chinezeasca Lenovo va forma un parteneriat impreuna cu Razer pentru a construi viitoarele modele de calculatoare de gaming. Conform endgadget.comcele doua brand-uri vor lucra impreuna pentru a dezvolta noi tehnologii in acest sector.

Primul produs pe care il vor construi va fi prezentat pentru prima data la CES 2016. De asemenea, vor fi si alte editii speciale ale seriei Y de gaming de la Lenovo dotate cu procesoare si placi grafice mai performante.

CEO-ul Razer, Min-Liang Tan, ne spunea la un moment dat cum ca Lenovo este producatorul cu numarul 1 de PC-uri in lume, iar Razer este pe locul 1 in ceea ce priveste brand-ul de gaming, iar un parteneriat intre cele doua companii ar putea aduce beneficii majore ambelor parti. Desigur, linia Razer va continua sa existe in mod independent.

In momentul de fata nu exista nici o lamurire in privinta disponibilitatii si pretului unui astfel de pc de gaming, dar pana in Januarie, cand va avea loc viitoarea editie CES, nu mai avem mult de asteptat. Tot ce pot garanta este faptul ca dispozitivele vor venii intr-o combinatie de negru si verde, plus o iluminare RGB.

Leave a Reply

Cele mai populare

0 20962

Noua serie de laptopuri Lenovo, Z50 ofera dispozitive premium cu tehnologii de ultima ora la preturi accesibile, iar modelul Lenovo IdeaPad Z50-70 nu este...