Cele Mai Ieftine Laptopuri cu TouchScreen | ItReduceri.Com

laptop cu touchscreen

Modelele de laptopuri cu touchscreen sunt cu siguranta unele dintre cele mai populare dispozitive ale anului si dupa lansarea sistemului de operare Windows 10, fiecare utilizator este in cautarea unui laptop cu touchscreen.

Recent, majoritatea brandurilor au lansat notebook-uri cu ecrane tactile la preturi avantajoase, ideale pentru cine este in cautarea unui laptop ieftin cu touch screen. Aceste device-uri sunt extrem de utile si pot reduce din timpul alocat rezolvarii unor sarcini. In articolul de azi am sa va recomand care sunt cele mai ieftine laptopuri cu ecran tactil, dar care sunt capabile sa asigure o performanta buna indiferent de natura activitatilor desfasurate.

1. Laptop cu Touchscreen 2 in 1 Acer Aspire Switch 10 E

Laptop Touchscreen Acer Aspire Switch 10 E

 

Vezi Pret + Detalii

 

Acest model este cel mai ieftin laptop cu ecran tactil – Acer Aspire Switch 10E – echipat cu un display de tip IPS cu diagonala de 10.1 inch si este capabil de a reda imagini si clipuri la o rezolutie 1280 x 800 px. Compania s-a asigurat cum ca afisajul culorilor este cat mai bine optimizat, astfel incat luminozitatea ecranului sa fie ajustata in mod automat in functie de necesitate. Dispozitivul are in dotare un procesor Intel Atom Quad-Core Z3735F, 2GB memorie RAM si o capacitate de stocare de 64GB de tip eMMC. Producatorul promite o autonomie de pana la 8 ore in regim de utilizare normala. Tastatura magnetica dispune de port USB 2.0, cititor de carduri SD si un mini-HDMI.


2. Laptop cu Touchscreen Toshiba Satellite Radius 11 CL10W-C-105

Laptop cu Touchscreen Toshiba Satellite Radius 11 CL10W-C-105

 

Vezi Pret + Detalii

 

Toshiba Satellite Radius 11 CL10W-C-105 este un alt doilea laptop ieftin cu touch screen pe care il recomand cu mare caldura. Vine cu procesor Intel Celeron N3050, display IPS cu tehnologie TruBrite si diagonala de 11.6 inch in format HD, 2GB memorie RAM si o capacitate de stocare de 32GB eMMC. Un mare avantaj al sau este faptul ca vine cu sistem de operare Windows 10 Home pe 64 biti instalat. O balama rigida iti va permite utilizarea laptopului atat in modul tableta cat si cort sau stand. In modul tableta, tastatura se dezactiveaza pentru a evita eventualele erori in tastare. Daca vrei un notebook cu ecran tactil, acesta este modelul pe care il cauti.


3. Laptop cu Touchscreen 2 in 1 Asus Transformer Book T100TA-DK003B

Asus Transformer Book T100TA-DK003B

 

Vezi Pret + Detalii

 

Asus Transformer Book T100TA-DK003B este renumit pentru versatilitatea sa. Asigura cele mai bune caracteristici de care te poti bucura in fiecare zi, iar cireasa de pe tort este pretul sau mic. Vine cu Windows 8.1 cu Bing instalat cu un meniu intuitiv pe care il poti accesa folosindu-te de ecranul tactil cu diagonala de 10.1 inch. Este recomandat atat pentru studenti si elevi cat si pentru persoane business ce vor un notebook performant pentru activitati de multimedia. Pe langa un procesor quad-core Intel Atom Z3740, acesta este dotat si cu o memorie RAM de 2GB, o placa video integrata Intel HD si o capacitate de stocare de 64 GB eMMC.

Leave a Reply

Cele mai populare

0 20962

Noua serie de laptopuri Lenovo, Z50 ofera dispozitive premium cu tehnologii de ultima ora la preturi accesibile, iar modelul Lenovo IdeaPad Z50-70 nu este...