Laptop i5 – Oferte de Pret Pentru Laptopuri cu Procesoare i5 | ItReduceri.Com

Lenovo G50-80

In acest articol am sa iti recomand 3 modele de laptopuri cu i5 pe care eu consider ca au un raport calitate pret excelent in acest moment.

Multe dintre notebook-urile din segmentul mid-range sau high-end sunt echipate cu un procesor i5. Noile modele de laptopuri cu intel core i5 sunt mult mai puternice in comparatie cu cele mai vechi, acestea oferind performante bune chiar si in cele mai stresante aplicatii.

Pe durata ultimilor 5 ani, laptopurile au devenit din ce in ce mai subtiri si cu dimensiuni mai reduse, dar au obtinute rezultate excelente pe parte de performanta. Daca esti convins/a ca vrei un laptop cu i5, mai jos poti vedea recomandarile mele.

Un astfel de notebook cu i5 poate fi folosit indiferent ca este vorba de socializare, productivitate sau divertisment. Perfect pentru cei care isi doresc un laptop performant cu procesor bun pe care sa il foloseasca in activitati zilnice ce necesita multitasking.

1. Laptop i5 Acer Aspire E5-573G-55MH

Acer Aspire E5-573G display

 

Vezi Pret + Detalii

 

Unul dintre cele mai vandute laptopuri cu i5 din intreaga oferta a magazinului eMAG, acest ACER vine cu o multime de imbunatatiri pe toate planurile fata de modelul anterior. Un display HD cu tehnologie Acer ComfyView asigura o experienta de vizualizare perfecta cu imagini in culori naturale si cat mai apropiate de realitate.  Pe langa procesorul de generatia a 5-a, Broadwell, notebook-ul este echipat si cu o memorie RAM de 4GB DDR3, un HDD de 500 GB si 5400 rpm si o placa video dedicata de 2GB Nvidia GeForce 920M. Vine fara sistem de operare si este echipat cu toate porturile de conectivitate necesare.


2. Laptop i5 Lenovo IdeaPad G50-80

Laptop Lenovo IdeaPad G50-80

 

Vezi Pret + Detalii

 

Excelent pentru aplicatii multimedia si unele jocuri ce nu streaseaza procesorul, acest IdeaPad G50-80 a fost creat pentru a asigura o performanta superioara indiferent de natura activitatilor la care este supus. Portabil si discret, este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv puternic pentru o utilizare de zi cu zi. Lenovo si-a echipat acest laptop cu i5 de generatia a 5-a cu componente de top si caracteristici ce vor face ca multitasking-ul sau fie floare la ureche – display Full HD de 15.6 inch, 4GB RAM, 1TB Stocare HDD, placa video dedicata de 2GB AMD Radeon R5 330M.


3. Laptop i5 Asus X555LB-XX025D

laptop i5 Asus X555LB-XX025D

 

Vezi Pret + Detalii

 

Asus X555LB-XX025D este creat in mod special pentru studentii care au nevoie de un laptop pentru a finaliza toate proiectele necesare, dar si pentru cei care vor sa joace unele jocuri simple din cand in cand. Asigura o performanta buna si un mustitasking excelent. Vine fara sistem de operare instalat, iar pe langa procesorul i5-5200U de 2.20 GHz, avem un display de 15.6 inch, 4GB RAM, HDD de 1TB si o placa dedicata de 2GB Nvidia GeForce 940M. Designul sau compact iti va permite un transport cat mai rapid si usor, iar calitatea sistemului audio este una nemaintalnita in acest segment de pret.

Leave a Reply

Cele mai populare

0 20961

Noua serie de laptopuri Lenovo, Z50 ofera dispozitive premium cu tehnologii de ultima ora la preturi accesibile, iar modelul Lenovo IdeaPad Z50-70 nu este...