iPhone X vs iPhone 8 Plus vs iPhone 8 – Specificatii Comparate | ItReduceri.Com

iphone-x-vs-iphone-8-vs-iphone-8-plus

Apple a reusit, din nou, sa ne surprinda placut in cadrul evenimentului de lansare al noilor flagship-uri. Compania Americana a prezentat nu doua, asa cum ne asteptam, ci 3 noi smartphone-uri – iPhone X, iPhone 8 Plus si iPhone 8. Citeste in continuare pentru a vedea care sunt diferentele de specificatii dintre cele 3 modele.

Daca arunci o privire mai atenta asupra camerelor foto ale telefoanelor, vei putea observa rapid ca iPhone X se remarca prin cateva caracteristici unice pe care celelalte doua nu le au in dotare.

Toate 3 variantele au aceeasi performanta bruta, insa din cauza ca iPhone 8 are o rezolutie mai mica decat iPhone 8 sau iPhone X, punctajele optiunute in testele de tip benchmark vor fi cu totul si cu totul diferite.

Desigur, aceste rezultate nu inseamna neaparat ca telefoanele se vor prezenta identic si in utilizarea de zi cu zi, insa ce putem mentiona cu siguranta este faptul ca cel mai rapid smartphone al anului 2017 este iPhone 8 cu ecran de 4.7 inch.

iPhone X, pe de alta parte, este primul device Apple cu tehnologie de stabilizare optica pe ambele lentile, spre deosebire e iPhone 8 Plus care are OIS doar pe lentilele wide-angle.

iphone x vs iphone 8 plus vs iphone 8 specificatii comparate

foto: digitaltrends.com

Leave a Reply

Cele mai populare

0 20360

Noua serie de laptopuri Lenovo, Z50 ofera dispozitive premium cu tehnologii de ultima ora la preturi accesibile, iar modelul Lenovo IdeaPad Z50-70 nu este...