iPhone 7 : 5 aspecte ce ii vor multumi pe fanii Apple | ItReduceri.Com

iphone 7 asteptari

Productorii de smartphone-uri par ca lanseaza pe banda noi modele de telefoane, fara prea multe imbunatatiri fata de modelul precedent. De exemplu nu sunt schimbari majore la iPhone 6 si iPhone 6 plus, fata de modelul anterior, in afara de cateva uprgrade-uri la dotari si un display mai mare. Asa ca de la iPhone 7 am mai multe asteptari.

Apple va lansa urmatorul smartphone, iPhone 7, undeva prin toamna acestui an. Sursele spun ca vor exista o multime de upgrade-uri pentru acest nou model de telefon. Iata care sunt 5 aspecte la care cred eu ca Apple va munci mai mult pentru a-si multumi fanii:

1. rezolutia ecranului – iPhone 6 are un display de 4.7″ si o rezolutie de 1.334 x 750 px (o densitate a pixelilor de 326 per inch), dar Samsung Galaxy S5 are o rezolutie de 1.920 x 1.080 px (o densitate de 432 ppi) iar Nexus 5 are o rezolutie de 1.920 x 1.080 px (o densitate de 445 ppi). Asa ca ma astept ca noul model de iPhone sa aiba o rezolutie si mai buna

2. microSD Card – chiar daca ne dorim asta, nu cred ca se va intampla. iphone 6 este disponibil in 3 versiuni, cu capacitati de stocare de 16/64/128 GB, dar pretul este mult peste masura. Sa speram ca pe parte de memorie RAM vom vedea imbunatatiri, macar 2GB in loc 1GB.

3. sticla din cristal de safir – zvonurile spuneau ca iPhone 6 va fi protejat de o astfel de sticla ultra rezistenta la zgarieturi si socuri, dar cand s-a lansat telefonul, mare ne-a fost deazamagirea sa vedem ca nu erau adevarate. Ma rog, zvonurile au reaparut si spun ca astfel de protectie va fi cu siguranta introdusa pentru iPhone 7. Ramane sa vedem daca se tin de cuvant.

4. rezistenta la apa – multe dintre smartphone-uri nu mai pot fi folosite dupa ce sunt scapate in apa, asa ca, sper ca noul telefon sa dispuna de o astfel de rezistenta, la fel cum are Samsung Galaxy S5.

5. bateria – unul dintre aspectele iPhone-ului de care care utilizatorii se plang in mod constant este faptul ca bateria tine mult prea putin. iPhone 6 si 6 Plus dispun de o bateria mai buna, dar nu suficient incat sa fim multumiti. Voi fi super incanatata daca voi vedea o imbunatatire la iPhone 7 in ceea ce priveste bateria.

Intre timp, surse sigure sustin ca vor exista cu siguranta cateva imbunatatiri pentru iPhone 7 fata de modelul predecesor. Ne asteptam ca telefonul sa aiba un procesor Cortex-A9, 2GB RAM si o camera foto principala de 14MP si una frontala de 4MP.

Leave a Reply

Cele mai populare

0 20295

Noua serie de laptopuri Lenovo, Z50 ofera dispozitive premium cu tehnologii de ultima ora la preturi accesibile, iar modelul Lenovo IdeaPad Z50-70 nu este...