iPhone 6s va avea un procesor A9, 2GB RAM si o camera de 21MP | ItReduceri.Com

iPhone 6s primele zvonuri

Este posibil ca urmatorul model de iPhone sa poarte numele de iPhone 6s, asta daca Apple vea sa continue traditia cu cel de-al saptelea model de smartphone. Este posibil sa produca doua versiuni ale terminalului, la fel cum s-a intamplat si in ultimii ani.

Data lansarii pentru iPhone 6s va fi undeva prin Septembrie asa cum am fost obisnuiti si pana acum.

Mai mult ca sigur, terminalul va semana foarte mult cu iPhone 6 – aceasi carcasa si aceleasi culori, dar posibil sa vedem o schimbare in ceea ce priveste componenetele datorita aparitiei pe piata a telefoanelor cu cristal din safir, iar Apple nu se poate lasa mai prejos. Diagonala ecranului este de 4.7″, iar pentru iPhone 6s Plus, 5.5″. Rezolutia va ramane la fel, dar exista unele zvonuri despre un ecran de 5″ cu o densitate a pixelilor de 400 ppi.

Smartphone-ul iPhone 6s va avea un procesor A9 si memoria RAM va fi de 2GB. Nu este exclus ca scanerul de amprenta Touch ID sa fie incorporat chiar in display si nu in butonul pentru Home. Camera foto va avea o rezolutie de 21MP, sau cel putin asa se zvoneste.

Sistemul de operare va fi iOS 9, cu siguranta. Mai multe detalii despre acest terminal vom auzi si la conferinta Apple WWDC din Iunie.

Leave a Reply

Cele mai populare

0 19578

Noua serie de laptopuri Lenovo, Z50 ofera dispozitive premium cu tehnologii de ultima ora la preturi accesibile, iar modelul Lenovo IdeaPad Z50-70 nu este...