Imagini in exclusivitate cu Samsung Galaxy S6 | ItReduceri.Com

Samsung Galaxy S6 imagini

Unul dintre cele mai asteptate telefoane ale anului 2015 este cu siguranta Samsung Galaxy S6.

Cunoscut si sub numele de “Project Zero”, acest smartphone de ultima generatie va veni cu o multime de schimbari in ceea ce priveste design-ul, in primul rand va avea o carcasa facuta in intregime din aluminiu. Faptul ca cei de la Samsung au optat pentru o astfel de carcasa ne dovedeste inca o data esecul inregistrat cu modelul precedent (Samsung Galaxy S5) in privinta vanzarilor, in comparatie cu cei de la Apple. Chiar si HTC ONE (M8) a fost indragit in 2014 in ceea ce priveste designul sau elegant.

Camera foto se va dubla si se va introduce un procesor mai mare cu 1,4x fata de cel de pe S5. Telefonul Samsung Galaxy S6 va avea o noua functie si anume aceea de glisare a telefonului, care, din punctul meu de vedere, il face greu de accesat din anumite unghiuri. Surse din interiorul companiei declara ca vor face in asa fel incat sa fie pe placul tuturor. Pretul de plecare este undeva pe la 700$, dar va scadea cu siguranta in lunile de dupa lansare.

Vezi mai jos primele imagini cu Samsung Galaxy S6

primele imagini cu samsung S6

primele imagini cu Samsung Galaxy S6

Leave a Reply

Cele mai populare

0 20961

Noua serie de laptopuri Lenovo, Z50 ofera dispozitive premium cu tehnologii de ultima ora la preturi accesibile, iar modelul Lenovo IdeaPad Z50-70 nu este...