Iata primul clip video cu Samsung Galaxy S6 | ItReduceri.Com

Galaxy S6 clip video

Clipul are doar 17 secunde si pare ca nu ofera indicii despre designul sau optiunile telefonului Galaxy S6, singurul lucru pe care se pune accent este camera foto, iar asta nu poate insemna decat ca smartphone-ul anului 2015 va dispune de o camera foto exceptionala si care va avea un rol decisiv in stabilirea pretului telefonului, care mai mult ca sigur ca va fi unul enorm.

Iconita de la finalul clipului ar parea ca este camera foto / video a telefonului, si seamana foarte mult cu imaginile scurse pe net in care era prezentat telefonul prototip. Daca zvonurile sunt adevarate, atunci ne asteptam ca Galaxy S6 sa dispuna de o camera proeminenta, de dimensiunea unui patrat cu colturi rotunjite.

Cei de la Samsung promit ca aceasta camera foto va avea functii unice si inteligente, iar acest lucru inseamna ca ea va fi dotarea cheie a telefonului.

O sursa din interior a relatat ca telefonul Galaxy S6 va dispune de o camera principala de 20MP cu stabilizare optica si una frontala, de 5MP, pentru pasionatii de selfie. Nu mai ramane decat sa asteptam mai multe informatii cu privire la acest flagship.

Iata primul clip video cu Samsung Galaxy S6:

Leave a Reply

Cele mai populare

0 19505

Noua serie de laptopuri Lenovo, Z50 ofera dispozitive premium cu tehnologii de ultima ora la preturi accesibile, iar modelul Lenovo IdeaPad Z50-70 nu este...