HTC One (M9) sau HTC Hima: specificatii si data lansarii | ItReduceri.Com

HTC One M9 imagini.jpg

Chiar daca compania Taiwaneza nu ne dezvaluie prea multe despre noul lor telefon, HTC One (M9) zis si HTC HIMA, internetul este plin de zvonuri despre acest flagship, iar acestea spun ca va fi cu siguranta un upgrade major in ceea ce priveste partea de hardware.

Constructia telefonului HTC One (M9) sau HIMA va fi una premium, ce ii confera telefonului un plus de eleganta, pastrandu-se insa designul unibody al predecesorului sau.

In partea din fata, dispozitivul HTC va avea un ecran QHD (2k – rezolutie 2.560 x 1.440px), ceea ce era si logic, deoarece toate telefoanele premium dispun de astfel de display. Zvonurile spun ca si Samsung va lansa un telefon cu astfel de specificatii ale display-ului, Galaxy S6. Avand in vedere ca Oppo Find 7, Samsung Galaxy Note 4, LG G3 si Google Nexus 6 dispun de o astfel de rezolutie, cei de la HTC nu se puteau lasa mai prejos.

Saptamana asta, Xiaomi a lansat Mi Note Pro, primul telefon mobil cu un procesor Snapdragon 810. Bineinteles ca si HTC One (M9) sau HIMA va dispune de un astfel de procesor performant cu o arhitectura pe 64-biti si in plus va fi ajutat de cei 3GB de RAM. Asta inseamna ca este un salt destul de bun in privinta performantelor in comparatie cu modeul anterior (HTC One M8 dispune de un procesor Snapdragon 801 si doar 2GB RAM).

Ca sistem de operare va rula mai mult ca sigur Android 5.0 Lollipop

Camera foto va dispune de o rezolutie de 16MP cu stabilizare optica si cateva optiuni interesante de imbunatatire a fotografiilor.

Bateria va fi si ea un punct forte al telefonului. Daca HTC One M8 are o baterie de 2600 mAH, HTC One M9 sau HIMA va avea o baterie mult mai performanta, cu o capacitate de 3500 mAH si o autonomie indelungata.

Pe 1 Martie, HTC va tine o conferinta de presa la Barcelona, asa ca mai mult ca sigur atunci vor face o prezentare oficiala a noului flagship.

Leave a Reply

Cele mai populare

0 19578

Noua serie de laptopuri Lenovo, Z50 ofera dispozitive premium cu tehnologii de ultima ora la preturi accesibile, iar modelul Lenovo IdeaPad Z50-70 nu este...