GooPhone X – un fel de iPhone X cu mult mult mai Ieftin | ItReduceri.Com

GooPhone X detalii

Clona lui iPhone X, noua inventie a chinezilor, a fost creata pentru a-i face fericiti pe cei care isi doresc flagship-ul Apple, insa care nu au suficienti bani pentru a-l cumpara.

Pentru cativa dintre utilizatori, care au fost dezamagiti de pretul exorbitant al noului iPhone X, avem niste vesti minunate. O varianta mai ieftina de iPhone X a fost vazuta in online la pretul de numai 100 dolari. GooPhone este un brand popular in China, renumit pentru faptul ca realizeaza clone aproape perfecte ale smartphone-urilor de top, insa la preturi infirme.

Clona lui iPhone X a primit numele de GooPhone i8 sau GooPhone X si poate fi achizitionata de pe site-ul dhgate.com.

Pe parte de design, putem observa rapid asemanarea izbitoare intre cele doua telefoane, GooPhone X copiaza in intregime estetica iPhone-ului X. Totusi, sistemul de operare este Android.

Printre caracteristicile lui GooPhone X numim o iesire audio de 3.5 mm, o baterie de 200 mAh, o camera frontala de 2Mp si una principala de 8Mp.

Potrivit mass-mediei din China, telefonul este fabricat in Huaqiangbei, un punct de lucru important in Shenzhen, un fel de Sillicon Valley al tehnologiilor fake.

O stire pe GizChina sustine ca dispozitivul a fost prezentat cu caracteristici mincionase, gen Android 7.0 si 4G LTE in timp ce acesta nu suporta decat conectivitate 3G si sistem Android 5.0.

GooPhone X vine cu un ecran edge-to-edge de 5.5 inch, cu display ce suporta rezilutii HD de 1280 x 720 px. Device-ul este dotat cu un chipset MediaTek MTK 6580, o memorie RAM de 1GB si stocare de 16 GB.

Intre timp, adevaratul iPhone X va putea fi achizitionat la precomanda de luna aceasta si va aparea pe rafturile magazinelor online incepand cu Octombrie.

GooPhone X pret

Leave a Reply

Cele mai populare

0 20360

Noua serie de laptopuri Lenovo, Z50 ofera dispozitive premium cu tehnologii de ultima ora la preturi accesibile, iar modelul Lenovo IdeaPad Z50-70 nu este...