Flappy Bird nu va mai Putea Functiona pe nici un Dispozitiv cu iOS 11 | ItReduceri.Com

flappy bird

Vesti triste pentru cei care adora jocul Flappy Bird, pentru ca o data cu update-ul la noul sistem de operare, iOS 11, device-urile nu vor mai putea rula aplicatii pe 32-bit.

Fie ca ne place sau nu, Flappy Bird a fost (si inca este) unul dintre cele mai populare jocuri video, fiind la fel ca un drog, pentru ca iti vine sa te joci tot mai mult o data ce l-ai inceput.

Jocul a fost creat de programatorul vietnamez Dong Nguyen in numai cateva zile si apoi a fost pus gratis la dispozitia utilizatorilor pentru a-l descarca din App Store incepand cu 2013. Initial, jocul a primit numai recenzii negative, insa un an mai tarziu, acesta a devenit din senin extrem de popar, aducandu-i artistului aprox 50.000 $ pe zi, incasari din reclame.

Nu exista o logica ce sta la baza succesul jocului. Pe cat este de simplu, pe atat de multa dependenta creeaza. Zeci de milioane de descarcari s-au inregsitrat de-alungul celor 4 ani, insa potrivit unui articol pe site-ul Gamesindustry.biz, nr de descarcari va suferi o scadere drastica in lunile ce urmeaza.

O data cu lansarea lui iOS 11, Apple nu mai ofera suport pentru aplicatiile de 32-bit din App Store. Astfel de aplicatii nu vor mai putea fi descarcate si orice utilizator care are aceasta versiune instalata si incearca sa ruleze o aplicatie pe 32-bit va primi un mesaj de atentionare in care il va avertiza de incompatibilitate.

Flappy Bird este una din aceste aplicatii, iar Nguyen nu planuieste sa ii faca un update la 64-bit, dupa cum puteti vedea si in postarea de mai jos de pe pagina de Facebook a programatorului.

Gasim o multime de clone ale jocului Flappy Bird, asadar nu cred ca ii vom duce cu adevarat lipsa, insa sunt convinsa ca vor exista cativa developeri care vor profita de o astfel de oportunitate si vor incerca sa il inlocuiasca cu o versiune similara.

Leave a Reply

Cele mai populare

0 20360

Noua serie de laptopuri Lenovo, Z50 ofera dispozitive premium cu tehnologii de ultima ora la preturi accesibile, iar modelul Lenovo IdeaPad Z50-70 nu este...