Dell XPS 13 va fi mult mai Performant cu un Procesor de Generatia a 8-a | ItReduceri.Com

dell xps 13 cu procesor coffee lake

Dell XPS 13, un ultrabook modern cu o rama a ecranului extrem de subtire si care se situeaza pe locul 1 in topul celor mai compacte dispozitive ultraportabile. Cea mai recenta versiune a modelului ofera o performanta excelenta in wi-fi, display cu touchscreen cu rezolutii quad HD si o putere de procesare de cea mai inalta calitate.

Ieri va vorbeam de laptopurile de generatia a 8-a, cand apar primele modele pe piata si cat de multe imbunatatiri li se vor aduce. Dell ii va da seriei XPS 13 mai multa putere datorita noului procesor Intel Coffee Lake.

La conferinta IFA de la Berlin, Dell a anuntat ca laptopul va primi update-ul in cel mai scurt timp si va putea fi achizitionat din magazinele online incepand cu data de 12 septembrie.

Dell sugereaza ca alaturi de un procesor de generatia a 8-a quad-core si impreuna cu Modul Dynamic Power (folosit pentru prima data la XPS 13 2-in-1), dispozitivul va putea atinge o imbunatatire cu pana la 44% mai buna fata de modelul din anul anterior ce are in dotare un procesor de gen a 7-a.

De aceasta crestere a performantei ne vom putea bucura fara a face vreun compromis in ceea ce priveste autonomia bateriei, producatorul afirma o utilizare de pana la 22 de ore neintrerupte pentru varianta cu display 1080p. Laptopul va fi vandut si in variante cu ecran 4K, insa cel mai probabil ca la acestea, autonomia va fi mai scazuta.

Modelele cu i5-8250U sau i7-855oU vor fi si cele mai scumpe din gama, insa preturile nu vor fi cu ult diferite fata de acelasi model cu un procesor de o generatie anterioara.

De altfel, in afara de noul procesor, Dell nu a adus multe schimbari la flasgship-ul de 13 inch. Practic, arata identic cu varianta precedenta, inclusiv disponibilitatea in nuantele de rose gold si silver.

sursa: laptopmag.com

Leave a Reply

Cele mai populare

0 20359

Noua serie de laptopuri Lenovo, Z50 ofera dispozitive premium cu tehnologii de ultima ora la preturi accesibile, iar modelul Lenovo IdeaPad Z50-70 nu este...