Dell XPS 13 – ultrabook super rezistent cu procesor i5 | ItReduceri.Com

Dell XPS 13 procesor i5

Dell catiga tot mai mult teren pe piata laptopurilor, iar acest ultrabook performant cu carcasa din aluminiu, magneziu si fibra carbon, cu o rezolutie superioara a ecranului este printre cele mai apreciate laptopuri cu i5.

Dell XPS 13 este in mod cert cel mai superb si elegant laptop. Pretul este putin cam piperat, 6.599 ron, dar merita fiecare banut, deoarece este un laptop durabil cu performante de top. Procesorul din generatia a 4-a, Intel Core i5, cei 8GB ai memoriei RAM, SSD-ul si display-ul cu touchscreen de 13.3″ fac din acest laptop unul demn de luat in considerare pentru cei ce vor o alternativa pentru MacBook Air.

Ecranul cu rezolutie 1920 x 1080px, protejat de Gorilla Glass exceleaza din toate punctele de vedere. Display-ul de 13.3″ este intradevar frumos, dar nu poate concura cu frumusetea lui Lenovo Yoga 2 Pro (3200 x 1800px). Cu tehnologia TrueLife, calitatea si claritatea imaginilor si clipurilor sunt pur si simplu uimitoare.

Dell XPS 13 imagine

>>>Verifica disponibilitate si pret actualizat DELL XPS 13 <<<

Tastatura anti stropi este luminata (3 nivele de luminozitate, unul fiind OFF) si raspunde instantaneu la comenzi. De asemenea, gasim si touchpadul cu control pentru gesturi multiple. Tasta Caps Lock si nu numai are un LED de culoare albastra pentru a te avertiza atunci cand este ON.

Pentru un dispozitiv atat de mic, difuzoarele lui Dell XPS 13 redau un sunet atat de bogat si de clar incat ai impresia ca te afli intr-o sala de cinema. Pur si simplu remarcabil! Chat-ul la webcam este de acum mult mai fascinant datorita camerei web HD.

Laptopul are un port mini display, un port USB 2.0, un port USB 3.0 si o iesire audio de tip jack. Portul USB 2.0 are functia PowerShare, iar acest lucru insemna ca poate fi folosit pentru a-ti incarca bateria telefonului chiar si atunci cand laptopul este inchis. Conexiunea la internet se face prin Wireless, iar perifericele pot fi conectate prin Bluetooth 4.0.

La fel ca toate notebook-urile mici, XPS 13 vine cu o baterie ce nu poate fi schimbata si este nevoie de mai mult de 3 ore pentru a fi incarcata complet. Datorita bateriei Li-Polymer 6 celule vi se promite o autonomie de pana la 9 ore, in functie de utilizare.

Poti stoca fisierele importante pe un SSD de 128 GB. Laptopul Dell XPS 13 este subtire si usor, potrivindu-se perfect in orice geanta. Aproape ca nici nu iti dai seama ca il ai cu tine. Recomand acest laptop celor ce isi doresc performante de top intr-un dispozitiv portabil  cu design premium. Este ultrabook-ul pentru persoanele business, fiind cel mai apreciat laptop cu i5 de acest gen.

>>>Verifica disponibilitate si pret actualizat DELL XPS 13 <<<

Leave a Reply

Cele mai populare

0 19578

Noua serie de laptopuri Lenovo, Z50 ofera dispozitive premium cu tehnologii de ultima ora la preturi accesibile, iar modelul Lenovo IdeaPad Z50-70 nu este...