Cele Mai Bune Televizoare – Eu Ce Televizor Sa Cumpar ? | ItReduceri.Com

cele mai bune televizoare

Atunci cand esti in cautarea unui televizor nou, iti doresti mereu ca acesta sa fie cel mai bun pentru bugetul si nevoile tale.

Dar oare cum iti poti da seama pe care sa il alegi cand pe piata exista atat de multe tehnologii diferite, cu acronime ciudate sau diagonale cat mai variate? Exista si o serie de branduri care produc televizoare bune cu display-uri de calitate, caracteristici si functii premium.

Iti doresti un televizor Ultra HD 4K, unul cu conexiune wi-fi integrata, suport pentru tehnologia 3D? Spre ce sistem de operare ai vrea sa te indrepti? Care este cel mai bun televizor LED pentru tine? Iata ce iti recomandam:

 

Top 5 Cele Mai Bune Televizoare

IMAGINE MODEL SPECIFICATII
Televizor Smart LED Sony Bravia 40W705C Televizor Smart LED Sony
Bravia 40W705C

Vezi Pret

Smart Tv
Diagonala ecran: 102 cm
Rezolutie Full HD
Aspect imagine 16:9
Greutate 9.1 kg
 

Televizor LED Smart Samsung 40JU6000

 

Televizor LED Smart Samsung
40JU6000

Vezi Pret

Smart Tv
Diagonala ecran: 101 cm
Rezolutie UHD
Aspect imagine 16:9
Greutate 8 kg
 

Televizor LED Samsung 32J5500

 

Televizor LED Smart Samsung
32J5500

Vezi Pret

Smart Tv
Diagonala ecran: 80 cm
Rezolutie Full HD
Aspect imagine 16:9
Greutate 5.1 kg
Televizor LED Smart 3D Panasonic TX-40CX400E Televizor LED Smart 3D Panasonic
TX-40CX400E

Vezi Pret

Smart Tv
Diagonala ecran: 100 cm
Rezolutie Ultra HD
Aspect imagine 16:9
Televizor LED Smart Panasonic TX-32CS600E Televizor LED Smart Panasonic
TX-32CS600E

Vezi Pret

Smart Tv
Diagonala ecran: 80 cm
Rezolutie Full HD
Aspect imagine 16:9
Greutate 7 kg

 

Inainte de a cumpara un televizor nou, este bine sa iti acorzi timp pentru a intelege o parte din jargonul pe care il intalnesti in magazinele online.

Full HD sau 4K/UHD – Majoritatea modelelor de televizoare sunt Full HD. Aceasta denumire se refera la rezolutia ecranului, dar in ultima vreme tv-urile 4k/Ultra HD se bucura de o popularitate in crestere. Acestea din urma au de pana la 4 ori mai multi pixeli fata de modelele de televizoare Full HD, ceea ce inseamna ca au detalii mult mai bine conturate in culori cat mai naturale si mai apropiate de realitate. Cu toate acestea, pentru a putea observa diferenta ai nevoie de continut in format 4K, care in momentul de fata este mai putin.

LCD/LED sau OLED – Televizoarele plasma nu mai exista, asadar cele mai multe modele fie sunt LCD – deseori numite LED – sau OLED. LCD este cele mai comun, desi exista o diferenta majora intre cele mai ieftine televizoare si cele mai scumpe modele LCD datorita tipului de iluminare de fundal, panoului si a tehnologiilor de procesare folosite. OLED este o tehnologie relativ noua si este mai scumpa, dar livreaza o imagine de calitate superioara. Televizoarele OLED sunt cunoscute deoarece produc culori bogate, imagini in miscare cat mai clare si un contast perfect, ceea ce inseamna ca ai posibilitatea de a observa chiar si cele mai minore detalii.

Tv cu Ecran Curbat – modelele de televizoare cu ecran curbat au aparut destul de recent pe piata si inca nu este un trend suficient de convingator. Utilizatorii care au deja un astfel de tv sustin ca imaginile redate sunt mai captivante, dar exista si cateva minusuri. Vezi aici un articol despre se merita sa cumperi un televizor cu ecran curbat.

Leave a Reply

Cele mai populare

0 20962

Noua serie de laptopuri Lenovo, Z50 ofera dispozitive premium cu tehnologii de ultima ora la preturi accesibile, iar modelul Lenovo IdeaPad Z50-70 nu este...