Cele mai bune aplicatii pentru economisirea bateriei | ItReduceri.Com

Aplicatii de economisire a bateriei

Una dintre cele mari provocari cu care ne confruntam in ziua de astazi cu privire la noile smartphone-uri este durata de viata a bateriei. Daca inainte, bateria unui telefon mobil ma tinea aproximativ 2-3 zile, uneori si mai mult, acum trebuie sa imi pun telefonul la incarcat chiar si de 2 ori pe zi. Unii producatori de telefonie mobila au incercat sa vina cu solutii pentru aceasta problema, unii au ajustat marimea bateriei, facand-o foarte mare, unii au introdus posibilitatea de a economisi bateria cu ajutorul unor functii, iar altii au venit cu accesorii precum acumulatorii portabili. Dar nu toti utilizatorii de smartphone-uri avem la dispozitie astfel de optiuni, asa ca exista cateva aplicatii pentru economisirea bateriei care ne vin in ajutor. Aceste aplicatii au ca scop principal ajustarea functiilor telefonului sau a aplicatiilor ce ruleaza in background pentru a economisi cat mai multa energie.

Poate te intereseaza si : 4 telefoane cu autonomie ridicata sau 5 tablete ieftine cu autonomie ridicata

Aplicatii de economisire a bateriei pentru Android

Juice Defender

Acesta aplicatie este una dintre cele mai renumite aplicatii gratuite pentru Android, ce are rolul de a mari autonomia bateriei telefonului. Acest lucru il face prin dezactivarea sau diminuarea anumitor elemente precum: luminozitatea display-ului in momentul in care bateria ajunge la un prag critic. Aplicatia JuiceDefender se bazeaza pe diferite profile de actiune (balance si aggressive disponibile pentru versiunea gratuita; si profilele customize si extreme pentru versiunea platita). In plus ofera si optiunea Advanced, una destul de importanta in care utilizatorii pot configura setarile de economisire a bateriei dupa bunul plac.

Battery defender

Aceasta aplicatie are o functie pentru a opri toate aplicatiile care ruleaza in background si calculeaza timpul cumulat pe care l-a salvat. Se poate stabili nivelul de utilizare, la fel ca alte aplicatii, dipune de mai multe moduri alese pentru a spori performanta bateriei sau ce optiuni de conectivitate sa fie ON si care OFF. Prelungește cu până la 50% mai mult autonomia bateriei dispozitivului tau cu Android datorita modulelor inteligente setate in prealabil, care reusesc sa rezolve problemele bateriei și extind durata de viata a acesteia.

GO Battery Saver & Power Widget

Aceasta aplicatie este cel mai bun manager de energie din lume. Nu o spun eu, ci cei 15 milioane de utilizatori. Ea urmareste aplicatiile folosite pentru a determina care dintre ele cosnuma mai multa baterie decat altele. Daca bateria are un anumit scor, aplicatia poate determina ce functii le puteti activa sau dezactiva pentru a obtine o autonomie mai mare. Principalele functii ale acesteia sunt modul de economisire al energiei, economisirea inteligentă, control comutare, teste de putere etc.

Aplicatii de economisire a bateriei pentru iOS

Battery Doctor

Este o aplicatie de economisire a bateriei pentru telefoanele cu iOS capabila sa mareasca autonomia cu pana la 50%, gasind aplicatiile si setarile telefonului ce consuma cea mai mare energie. Are pana acum aproximativ 150 milioane de descarcari. Ofera o multime de informatii detaliate despre bateria telefonului tau. Pe langa ca spune cu exactitate ce aplicatii consuma energie, ofera si informatii despre cum sa le utilizezi pentru a scadea consumul, ajustand setarile (luminozitatea spre exemplu). Iti spune cat de mult te va tine bateria in anumite situatii, cum ar fi utilizatul jocurilor, wifi on / off, etc.

Battery life PRO

In ciuda faptului ca nu are o interfata indragita, beneficiile acestei aplicatii sunt super bune. Ofera informatii despre nivelul bateriei sub forma unui turometru, cu optiuni interesante atat in partea dreapta cat si in stanga. Se poate schimba culoarea turometrului in functie de preferinta. Afla cat de repede se va consuma bateria telefonului cand activezi optiune de Bluetooth, Wifi, GPS sau 3G.

Aplicatii de economisire a bateriei pentru Windows Phone

Battery +

Este una dintre cele mai descarcate aplicatii pentru WP. Este gratuita si informatii despre : durata bateriei pana la urmatoarea incarcare, cat de repede se va consuma energia in functie de sarcinile pe care le rulezi, dar si notificarile primite. Aplicatia ofera o multime de animatii super interesante si este disponibila in mai multe culori, dar si abilitatea de a activa setari pentru a spori autonomia.

Lumia Battery Saver and Booster

Chiar daca aceasta aplicatie este special creata pentru telefoanele Lumia, se poate folosi la fel de bine si pe alte dispozitive cu sistem de operare Windows Phone. Aplicatia stabileste anumiti algoritmi ce vor avea grija in mod automat de aplicatiile ce ruleaza in fundal, dar si alte setari ce consuma energia bateriei. In mod normal, dispune de 4 moduri in care poate fi folosita : Default, Normal, Super si Instant.

Battery

Este perfecta pentru a vedea statusul bateriei. Functii : 3 tipuri de pictograme live, statusul bateriei direct pe ecranul Home, o multime de diagrame pentru a vedea energia utilizata, data la care a fost reincarcata ultima data, in cat timp trebuie pusa la incarcat, diferite tipuri de notificari, culoare ce se poate schimba, shortcut pentru Wifi, Bluetooth, Locatie, Mod Avion si alte setari.

Leave a Reply

Cele mai populare

0 21180

Noua serie de laptopuri Lenovo, Z50 ofera dispozitive premium cu tehnologii de ultima ora la preturi accesibile, iar modelul Lenovo IdeaPad Z50-70 nu este...