Ce smartphone-uri va prezenta Lenovo la MWC 2015 | ItReduceri.Com

Lenovo MWC 2015

In cadrul conferintei Mobile World Congress (MWC) 2015 din Barcelona, compania Lenovo ne va surprinde cu cateva modele noi de smartphone-uri. Care vor fi acelea?

Lenovo Vibe S1

Cel mai mic din lista este Lenovo Vibe S1, un telefon simpatic ce va fi disponibil in mai multe culori atractive cum ar fi mov, roz si un albastru deschis. Zvonurile spun ca acest smartphone va dispune de o camera foto frontala exceptionala speciala pentru pozele selfie. Detalii concrete despre lista de specificatii nu se cunosc inca.

Lenovo Vibe X3

Urmatorul telefon ca marime va fi Vibe X3, iar ceea ce stim in momentul de fata este ca va fi dotat cu un display 1080p cu o diagonala de 5.5″ si doua difuzoare stereo cu tehnologie Hi-Fi 3.0. Smartphone-ul va avea un design premium, extrem de elegant cu o carcasa din metal si un senzor de amprenta situat chiar sub camera foto. Despre camera foto stim doar ca ar putea avea o rezolutie de 20.7 MP.

Lenovo Vibe P1

Cel de-al treilea model de smartphone se va numi Vibe P1, iar Lenovo va pune accentul pe autonomia ridicata deoarece bateria va avea o capacitate de 4000 mAh. Din lista cu specificatii se cunosc urmatoarele : procesor MediaTek octa-core cu o arhitectura de 64 biti si o memorie RAM de 2GB.

Telefonul va avea conectivitate 4G LTE si va fi lansat cu ultima versiune de Android, 5.0 Lollipop. Daca ar fi sa ma iau dupa imagini, pare ca si acesta va avea o carcasa din metal.

Lenovo Vibe P1 Pro

Iar daca ai nevoie de un telefon cu o baterie si mai puternica, atunci Vibe P1 Pro este ceea ce cauti, deoarece va fi dotat cu o baterie cu o capacitate de 5000 mAh si un senzor de amprenta. Display-ul va avea o diagonala de 5.5″, acest lucru nefiind confirmat cu exactitate.

Lenovo Vibe Max

Ultimul telefon se numeste Vibe Max sau Vibe Shot si va avea un display de 5.5″ cu o rezolutie FullHD. Sub carcasa premium se gaseste procesorul Snapdragon 615 cu arhitectura de 64 biti si memoria RAM de 3GB.  Cu astfel de specificatii nu cred ca va exista vreo aplicatie sau vreun joc care sa nu ruleze perfect fara intreruperi.

Leave a Reply

Cele mai populare

0 20360

Noua serie de laptopuri Lenovo, Z50 ofera dispozitive premium cu tehnologii de ultima ora la preturi accesibile, iar modelul Lenovo IdeaPad Z50-70 nu este...