Cat de rezistent este Samsung Galaxy S6 Edge? | ItReduceri.Com

Galaxy S6 si S6 edge

Noul flagship lansat de cei de la Samsung, modelul Galaxy S6 Edge este un smartphone minunat cu un ecran ce se intinde pe ambele margini ale telefonului. Display-ul este protejat impotriva zgarieturilor si a socurilor de catre sticla Gorilla Glass 4, a celor de la Corning si care ofera o protectie cu mult mai ridicata in comparatie cu display-urile folosite de alte telefoane. Vezi 11 clipuri cu ponturi si chestii utile pe care orice detinator de Samsung Galaxy S6 trebuie sa le cunoasca.

Dar totusi, oare ce se intampla daca, din greseala sau in mod intentionat, telefonul “pupa” betonul?

O utilizatoare a telefonului din China a dorit sa vada cat de rezistent este Samsung Galaxy S6 Edge. L-a aruncat (nu l-a scapat, pur si simplu a dat cu el cat a putut de tare), in mod repetat, pe podea si surpriza … telefonul inca a functionat foarte bine si nu a fost observata nici urma de zgarietura chiar si dupa un astfel de “incident”. Hai mai bine sa va las pe voi sa vedeti cu proprii ochi intamplarea:

Pe de alta parte, TechRax (youtube), a facut acelasi test, doar ca in loc sa dea cu telefonul de pamant, el l-a scapat din mai multe unghiuri. Din pacate, atat display-ul cat si carcasa din sticla ale variantei sale, nu au avut atat de mult noroc incat sa scape fara urma. Iata clipul:

Dupa cum bine vedeti, doar o singura cazatura cu partea din spate si una cu partea din fata si telefonul arata oribil cu niste zgarituri groaznice. Cu toate acestea, smartphone-ul inca mai functioneaza, putandu-se naviga intre ecrane, doar ca vizibilitatea este grav afectata.

Asadar, chiar daca telefonul este protejat de Gorilla Glass 4, inca sunt sanse mari ca sticla sa crape atunci cand este scapat pe o suprafata mai dura. Daca va doriti neaparat acest telefon, eu recomand achizitionarea unei huse de protectie.

Voi ce parere aveti de noul smartphone Samsung Galaxy S6 Edge?

Leave a Reply

Cele mai populare

0 20360

Noua serie de laptopuri Lenovo, Z50 ofera dispozitive premium cu tehnologii de ultima ora la preturi accesibile, iar modelul Lenovo IdeaPad Z50-70 nu este...