Asus Zenfone 2 – 4GB de RAM si un multitasking la alt nivel | ItReduceri.Com

ASUS ZenFone 2 imagini.jpg

Cele mai noi modele de telefoane cu Android lansate pe piata globala au o memorie RAM de cel mult 3GB, doar ca cei de la ASUS s-au gandit sa duca performanta la un alt nivel cu flaghip-ul Zenfone 2, asa ca au creat un telefon cu 4GB de RAM.

Cu siguranta ca te-ai intrebat care ar fi motivul pentru care ai avea nevoie un smartphone cu android ce are o memorie RAM de 4GB, iar raspunsul este unul destul de justificat. Daca multitaskingul reprezinta o prioritate pentru tine, ar trebui sa iei in considerare o astfel de dotare, mai ales daca iti place sa joci jocuri cu grafica ridicata sau daca utilizezi aplicatii ce au nevoie de multa memorie RAM pentru a rula fara lag. Asus Zenfone 2 iti face o scurta demonstratie in acest sense pentru a descoperi care sunt capacitatile de multitasking ale unui astfel de device.

In clipul de 3 minute 21 secunde vedem cum un utilizator testeaza aptitudinile in materie de multitasking ale lui Asus Zenfone 2. Rezultatul este unul spectaculos, deoarece cu o astfel de memorie RAM, rularea mai multor sarcini in acelasi timp este dusa la un alt nivel.

Cinci jocuri cu android cu nevoi grafice inalte : GTA- San Andreas, Real Racing 3, FIFA 15 Ultimate Team, N.O.V.A 3, si Asphalt 8 – Airborne ne sunt prezentate unul dupa altul, fara pic de pauza intre ele.

Telefonul suporta de minune toate cele 5 aplicatii, care ruleaza simultan in background, fara intreruperi sau sacadari. Acest smartphone impresionant, cu 4GB de RAM permite manevrarea lina a oricarei sarcini dorite.

Asus ZenFone 2 merita a fi una dintre optiuni atunci cand doresti un nou smartphone cu Android, un aspect important pe care trebuie luat in considerarea ar fi pretul competitiv in comparatie cu alte flagship-uri de pe piata romaneasca.

Sursa : androidauthority.com

Leave a Reply

Cele mai populare

0 20360

Noua serie de laptopuri Lenovo, Z50 ofera dispozitive premium cu tehnologii de ultima ora la preturi accesibile, iar modelul Lenovo IdeaPad Z50-70 nu este...