ASUS ROG G551VW-FY179D Review – Laptop de Gaming cu i7 Skylake | ItReduceri.Com

ASUS ROG G551VW-FY179D Review

Asus scoate la lumina noul sau laptop de gaming cu procesor de generatia a 6-a – Intel Skylake – modelul ROG G551VW-FY179D. Un notebook versatil pentru pasionatii de jocuri moderne ce vine la un pret bun de aproximativ 1000 euro, echipat cu i7-6700HQ, cu 4 nuclee, o memorie RAM generoasa, un HDD cu capacitate mare de stocare, o placa video dedicata GTX 960M, display Full HD mat de 15.6 inch si o tastatura iluminata cu taste insulare.

 

Vezi Pret Actualizat

 

Laptopul ASUS ROG G551VW-FY179D are un design atat elegant cat si practic intr-o combinatie de culori fantastice, asa cum am fost obinuiti pentru seria Republic of Gamers de rosu cu negru si o carcasa din aluminiu slefuit.

Acest notebook creat special pentru jocuri asigura o performanta de top fiind capabil sa satisfaca pana si pe cei mai exigenti utilizatori datorita cantitatii mari de memorie RAM (8GB DDR4) si a procesorului Intel Core i7-6700HQ de generatia a 6-a cu 4 nuclee fizice ce ruleaza la 2.60 GHz. Datorita tehnologiei Turbo Boost aceasta frecventa poate urca chiar si pana la 3.50 Ghz atunci cand situatia o cere.

laptop gaming ASUS ROG G551VW-FY179D

Util pentru multitasking in activitati stresante, sau consumatoare de resurse precum editare foto/video, randare 3D, programare si gaming.

Capacitatea de stocare a lui ASUS ROG G551VW-FY179D este de 1TB si o viteza de 7200 rpm. Laptopul beneficiaza de cele mai moderne tehnologii si care se asigura de buna functionare a sistemului in toate activitatile desfasurate. Atunci cand situatia o cere, tehnologia Optimus schimba automat si in timp real utilizarea placii integrate Intel HD 530 sau pe cea dedicata de 4GB DDR5 Nvidia GeForce GTX 960M.

Utilizatorul se poate bucura din plin de jocurile preferate, inclusiv titlurile 3D lansate de curand, datorita acestei placi video premium. De regula placa dedicata va intra in scena ori de cate ori sistemul considera ca este nevoie de un plus de perfeormanta atunci cand sarcinile se dovedesc a fi mult prea stresante pentru placa integrata. Desigur, doar pentru o simpla vizualizare a clipurilor video de pe youtube sau a imaginilor, grafica integrata este mai mult decat suficienta.

Aspectul de 16:9 al ecranului este potrivit pentru a juca jocuri la rezolutii Full HD. O suprafata mata acopera display-ul de 15.6 inch ceea ce se dovedeste a fi foarte utila pentru cand ne dorim folosirea laptopului ASUS ROG G551VW-FY179D in aer liber, chiar in bataia directa a razelor solare. Desigur, stratul anti-reflexie asigura o experienta de vizualizare perfecta chiar si in locurile cu lumina puternica.laptop gaming ASUS ROG G551VW-FY179D display

Pe parte de conectivitate, notebook-ul de gaming exceleaza din toate punctele de vedere, fiind echipat cu toate porturile necesare unui utilizator pasionat de jocuri moderne. Asadar, avem 1 x Mini DisplayPort, HDMI, Iesire audio, RJ-45, 3 x USB 3.0. Conexiunea la internet se poate face si wireless, datorita adaptorului de generatie curenta 802.11 ac.

Tastatura este de tip chiclet, cu partea numerica situata in dreapta, cu taste bine delimitate si cu suficient spatiu intre ele astfel incat se va evita pe cat de mult posibil erorile in scriere. Aceasta tastatura este potrivita a fi utilizata chiar si atunci cand te afli intr-o camera mai intunecata, deoarece tastele sunt iluminate. La fel ca la majoritatea laptopurilor de gaming si la acesta, tastele specifice jocului WASD sunt evidentiate intr-o culoare rosu aprins.

ASUS ROG G551VW-FY179D este un laptop de gaming cu Skylake ce vine la un super pret si cu o putere de procesare de ultima generatie, fiind printre putinele dispozitive cu specificatii de top pe care le gasim in acest segment.

Pentru pret si detalii vezi aici – pret ASUS ROG G551VW-FY179D

Leave a Reply

Cele mai populare

0 20962

Noua serie de laptopuri Lenovo, Z50 ofera dispozitive premium cu tehnologii de ultima ora la preturi accesibile, iar modelul Lenovo IdeaPad Z50-70 nu este...