ASUS G771 – laptop de gaming performant de 17 inch | ItReduceri.Com

asus g771 laptop de gaming

Asus a pregatit gamerilor inraiti un laptop pentru gaming performant cu o diagonala de 17.3″ ASUS G771JW / G771. Acest laptop multimedia de ultima generatie face parte din seria cunsocuta sub numele de Republic of Games, o serie de laptopuri cu caracteristici uimitoare special concepute pentru gamerii pasionati.

>>> Verifica disponibilitate si pret actualizat <<<

Asus ROG G771Designul lui Asus ROG G771JW / G771 este unul ce iti ia ochii. Finisajele metalice, culoarea neagra inchisa, aluminiul slefuit, cu margini rosii si logo-ul ROG de culoare rosiatica intensa de pe capac, ii confera acestui laptop o simplitate aparte, una pe care o intalniti doar la seria de laptopuri Asus. Avand in vedere ca este un laptop de gaming, tastele WASD sunt marcate special, facilitandu-va astfel utilizarea. Lumina rosie a tastelor ajuta utilizatorul atunci cand activitatea se desfasoara intr-o camera putin mai intunecata.

Asus este o marca de top in departamentul laptopurilor, fiind una dintre cele mai bune firme. Impresioneaza atat prin design cat si prin suportul tehnic pe care il ofera. Vezi care sunt cele mai tari laptopuri in 2015.

Laptopul Asus ROG G771 este destul de masiv si putin cam greoi, dar nah, la ce sa te si astepti de la un astfel de laptop. Cantareste 3.3kg, dar in acealsi timp are o structura solida. Are 4 porturi USB 3.0, dar şi porturi HDMI şi Mini-Display Port, precum si conectori LAN şi un card-reader SD. De asemenea are si o unitate optică Blu-ray combo.

Asus a optat pentru un panou IPS, nu foarte întâlnit în cazul laptopurilor de 17 inch, dar datorita acestui lucru, contrastul culorilor este superb, iar unghiurile de vizualizare bune. Procesorul Intel Core i7, placa video dedicată Nvidia GTX 860M cu 4 GB de memorie DDR5 şi 16 GB de memorie RAM fac din acest laptop unul de cea mai inalta calitate. Datele sunt stocate pe un SSD de 256 GB şi un HDD tradiţional de 1 TB.

Laptopul Asus ROG G771 nu se încălzeşte atunci cand este folosit la intensitate maxima. Acesta Asus ROG G771 imaginelaptop multimedia / gaming se face remarcat datorita construcţiei de cea mai buna calitate, ecranul IPS sau tastatura luminata (tastele au spatiu suficient intre ele facilitand tastarea), dar si datorita platformei de hardware. Posibilitatea de upgrade a memoriei RAM si a capacitatii de stocare se face intr-o maniera foarte simpla.

Recomand Laptopul ASUS ROG G771 celor pasionati de gaming si celor care doresc un laptop multimedia puternic cu dotari de ultima generatie.

 

Exista doua variante ale laptopului:
1. Laptop Gaming Asus G771JM cu capacitate de stocare de 2 TB (2 x 1 TB – HDD) si 512 (SSD), 16GB RAM – costa 6.799 ron (discount 700 ron)

2. Laptop Gaming Asus G771JM cu capacitate de stocare de 1 TB (HDD), 8GB RAM (se poate face upgrade la 16GB) – costa 4.499 ron (discount 10%)

Leave a Reply

Cele mai populare

0 19578

Noua serie de laptopuri Lenovo, Z50 ofera dispozitive premium cu tehnologii de ultima ora la preturi accesibile, iar modelul Lenovo IdeaPad Z50-70 nu este...