Allview Viva H10 – tableta de 10″ cu Android | ItReduceri.Com

Allview Viva H10

Allview Viva H10 este o tableta cu o diagonala a ecranului de 10″ ce ruleaza Android 4.4 KitKat si suporta conexiuni 4G. De asemenea este si una dintre cele mai bune tablete cu 4G scoase pe piata de Allview.

Tableta dispune de un procesor Quad Core ce ruleaza la o frecventa de 1.5 GHz si o memorie RAM de 1GB pentru ca tu sa poti juca orice fel de joc fara probleme. Performanta se va vedea inca din primele clipe in care vei rula, fara intreruperi enervante, aplicatiile favorite. Stocarea nu ridica probleme deoarece spatiul de 8GB este suficient, avand posibilitate de extindere pana la 32GB cu ajutorul unui card microSD.

Display-ul IPS OGS de 10.1” al tabletei te va fascina inca din primele momente in care o vei tine in mana. De acum inainte vei lucra cu placere si va fi o relaxare totala atunci cand folosesti tableta Allview Viva H10 datorita culorilor vii, luminozitatii puternice si a imaginilor clare si detaliate (ce au o rezolutie de 1280 x 800px).

Exista doua versiuni ale tabletei, una cu conectivitate 4G si una fara, iar diferenta de pret intre cele doua este de 200 ron. Tableta are doua camera foto, una de 5MP cu rezolutie Full HD cu autofocus pentru a imortaliza cele mai frumoase momente din viata ta si una frontala de 2MP cu functia video call, pentru conferinte video clare.

Tableta Allview Viva H10 cu conexiune 4G costa 979 ron.
Tableta Allview Viva H10 fara 4G costa 749 ron.

Leave a Reply

Cele mai populare

0 20295

Noua serie de laptopuri Lenovo, Z50 ofera dispozitive premium cu tehnologii de ultima ora la preturi accesibile, iar modelul Lenovo IdeaPad Z50-70 nu este...