Allview A4 You – cel mai ieftin telefon cu Android | ItReduceri.Com

telefon cu android Allview A4 You

Allview A4 You este cel mai ieftin telefon lansat de compania Allview, dar si cel mai ieftin telefon cu Android. Pretul este de 219 ron, dar asta nu inseamna ca are o calitate indoielnica. Are un display cu tehnologie TFT LCD de 3.5″ si un procesor Dual-Core Cortex A7 (cel mai eficient procesor in ceea ce priveste consumul de energie) ce ruleaza la o frecventa de 1 GHz. Cei 512 MB ai memoriei RAM asigura o utilizare cat mai fluenta, fara lag, indiferent de aplicatiile rulate. Stocarea se face pe memoria interna de 4GB, care poate fi extinsa pana la 32GB, cu un card microSD.

telefon ieftin Allview A4 You

La fel ca telefoanele Lumia, si nu numai, acest telefon are o carcasa simpla, din plastic rezistent, intr-o varietate de culori simpatice, ce se poate schimba in functie de preferinta sau starea de spirit.

Partea cea mai interesanta este ca pentru fiecare varianta de culoare aleasa, alb sau negru, vei primi cadou alte doua capace colorate in culori vesele, pentru ca sa le asortezi cu tinuta. Asa ca, daca optezi pentru culoarea negru vei primi un capac protocaliu si unul albastru deschis, iar daca optezi pentru culoarea alb vei primi un capac portocaliu si unul roz. Super tare!

>> Detalii si pret actualizat Allview A4 You Dual SIM <<

Allview A4 You este un telefon dual-sim. Perfect pentru cei ce au doua numere de telefon si in loc sa isi achizitioneze 2 dispozitive, pot opta pentru unul singur.

In ceea ce priveste camera foto, telefonul are o camera principala de 3.2MP cu blitz integrat si dispune de o multime de functii interesante precum detectarea zambetului, detectarea fetei, geotagging etc. In partea din fata, gasim o a doua camera foto de 0.3MP pentru convorbiri video si poze selfie.

Ajungand si la conectivitate si porturi, tin sa va spun ca la internet conexiunea se face prin Wifi si 3G, iar la alte dispoztive te poti conecta prin Bluetooth, MicroUSB 2.0.

Telefonul Allview A4 You costa 219 lei.

Leave a Reply

Cele mai populare

0 19578

Noua serie de laptopuri Lenovo, Z50 ofera dispozitive premium cu tehnologii de ultima ora la preturi accesibile, iar modelul Lenovo IdeaPad Z50-70 nu este...