Acer Aspire XC-705 Review – Sistem Desktop PC cu i5 si Placa Video Dedicata 2GB | ItReduceri.Com

Acer Aspire XC-705 review

Acer Aspire XC-705 este un desktop PC clasic, dar cu aspect elegant si cu dimensiuni compacte, astfel incat poate fi asezat in orice parte a camerei. Echipat cu un procesor Intel Core i5, acesta livreaza o performanta superba, care impreuna cu cei 4GB de RAM, HDD de 1TB si grafica dedicata de 2GB, iti asigura necesarul pentru a-ti desfasura cat mai placut si rapid munca de zi cu zi. Este o alegere inteleapta pentru cei ce isi doresc un calculator super performant ideal pentru a fi utilizat la birou sau acasa.

 

Vezi Pret + Comanda

 

Vezi Oferta PC Garage

 

Daca doriti acelasi model, dar cu o performanta si mai imbunatatita, puteti opta pentru varianta cu i7, 4GB RAM si SSD de 128GB. Acer Aspire XC-705 este disponibil si intr-o varianta cu i3. Vezi lista de configuratii aici.

Sa revenim la modelul din reveiew-ul nostru. Este dotat cu un procesor Intel Core i5-4460 cu 4 nuclee fizice ce ruleaza la o frecventa de 3.20 GHz si care te va ajuta sa duci orice sarcina la sfarsit, fara pic de problem, indiferent cat de dificila ar fi – aplicatii office, programe stresante, multitasking si suporta cu brio chiar si unele jocuri.

Placa video dedicata de 2GB GDDR5 AMD Radeon R7 370 se asigura ca te bucuri de o experienta captivanta atunci cand rulezi aplicatiile tale favorite. Ofera o claritate de neegalat a imaginii, clipuri video fara intreruperi, culori cat mai clare si apropiate de realitate, cu detalii bine conturate.

Stocarea se face pe un HDD SATA de 1TB si 7200 rpm, care, dupa parerea mea, este mai mult decat suficient pentru salvarea documentelor importante, a filmelor, muzicii, imaginilor si a jocurilor.

Un dezavantaj al sau este lipsa unei placi wireless, si care, in ziua de astazi este extrem de utila. De aceea singura modalitate de a te conecta la internet este prin intermediul portului Ethernet 10/100/1000 Mbps. Pe langa asta, celelalte optiuni de conectivitate sunt standard: 2 x USB 3.0, 4 x USB 2.0, VGA, HDMI, RJ-45, 3 x Audio jack, Microfon si Casti.

Pentru pret si detalii vezi aici >> pret Acer Aspire XC-705

Leave a Reply

Cele mai populare

0 20566

Noua serie de laptopuri Lenovo, Z50 ofera dispozitive premium cu tehnologii de ultima ora la preturi accesibile, iar modelul Lenovo IdeaPad Z50-70 nu este...